Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

„Pentru mine, este foarte important ca lumea, cei care m-au votat, dar şi cei care nu m-au votat, să nu mă includă în categoria celor care dorm în Parlament sau care, după ce au ajuns acolo, uită ce au promis în campanie. Mi-am pus în cea mai mare măsură lucrurile la punct, în ceea ce priveşte Biroul Senatorial şi îi asigur pe vâlceni că nu m-am dus în Parlament pentru demnităţi sau bani, m-am dus pentru că pot face ceva pentru Vâlcea”, a declarat, la începutul acestei săptămâni, senatorul PSD Laurenţiu Coca.
Parlamentarul a mai spus că doreşte să rămână ancorat în realitate şi i-a îndemnat pe vâlcenii care doresc să-i transmită problemele cu care se confruntă să nu evite să-l contacteze. „Am o echipă foarte bună, care mă va sprijini să-mi duc la îndeplinire programul de parlamentar. În acest sens, de altfel, am şi deschis birouri parlamentare la Bălceşti, Lădeşti, Berbeşti, Drăgăşani şi Râmnicu Vâlcea”, a adăugat Coca, care prin intermediul unui comunicat de presă a încercat să facă cunoscută activitatea sa din ultima vreme, atât în Parlament, cât şi în mijlocul oamenilor. Potrivit documentului remis redacţiei noastre, după sesiunea parlamentară, activitatea lui Coca s-a axat pe întâlniri cu alegatorii şi organizaţiile locale. Senatorul PSD n-a pierdut nicio manifestare organizată la Drăgăşani, Suteşti, Guşoieni, Tetoiu, Pesceana, Glăvile, Amărăşti (unde s-a sfinţit biserica din satul Nemoiu), Bălceşti (Sf. Ilie), Popeşti, Copăceni, Cernişoara sau Olăneşti (483 ani de atestare documentară a localităţii). În oraşul Berbeşti, mai informează Coca, după întâlnirea cu consilierii locali şi primarul oraşului, Chelcea Vintilă, s-a deplasat împreună cu inginerul şef mecanic Oprean Petru în mijlocul minerilor, pentru a le cunoaşte şi mai bine problemele, dar şi condiţile în care muncesc şi trăiesc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button