Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
K1

Gala HEROES 5, vineri, cu Paşcu, Sandu Lungu, Zarioiu şi alţi gladiatori moderni

Ion Paşcu, unul dintre cei mai puternici luptători români din toate timpurile, vă invită vineri, pe 16 septembrie a.c., de la ora 19.00, la Gala HEROES 5. „Va fi mai mult decât o gală de MMA, un adevărat spectacol oferit de gladiatorii moderni din zilele noastre!”, a transmis „Bombardierul”.


Gala HEROES 5 va avea loc într-una dintre cele mai noi şi moderne săli polivalente din România – cea de la Mioveni, care – vineri – va găzdui 10 lupte spectaculoase şi un super show. Una dintre cele mai aşteptate confruntări este cea dintre legenda Sandu Lungu şi Jose Jimenez, un colos din Spania cu peste 20 de meciuri la profesionişti. „Muntele Bihorului” se întoarce în cuşca de MMA după 4 ani în care a stat departe de ea. Un alt main-event este meciul campionului european de la Vâlcea – Radu Zarioiu cu Cristian Marin. Referindu-se la această confruntare, antrenorul sportivului nostru – Mihai Barbu a spus că, deşi Radu va avea în faţă un adversar puternic, îl va spulbera prin KO în prima repriză. Lui Zarioiu, îi mai ţin colţul – alături de Barbu Mihai Alin – Gigi Bivolaru, Silviu Jianu şi Adam Nicolae. Reamintim faptul că Radu Zarioiu a debutat la profesionişti în urmă cu câteva luni, iar de atunci este neînvins. Cei mai mulţi dintre adversarii săi au fost decimaţi din prima repriză, prin KO, aşa cum probabil că se va întâmpla şi vineri, la Mioveni. Acolo, prima „luptă” a campionului european de la Vâlcea va fi cu cântarul, după care îl va desfiinţa pe Marin.

 

Articole Similare

Back to top button