Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

„Viborg a fost o nucă prea tare!”

* Valeria Beşe a recunoscut superioritatea echipei daneze, iar Cristina Vărzaru a pus eşecul Oltchim-ului din finală pe seama lipsei de experienţă
Valeria Beşe a fost, alături de portarul Paula Ungureanu şi de interul Cristina Neagu, printre cele mai bune jucătoare ale Oltchim-ului în dubla manşă cu Viborg din finala Ligii Campionilor. Beşe s-a opus cât a putut atacurilor daneze însă nu a putut împiedica încă un eşec al vâlcencelor în faţa trupei antrenate de Jakob Vestergaard. La finele partidei din Bucureşti, apărătoarea echipei vâlcene a recunoscut superioritatea campioanei Danemarcei. „Viborg a fost o nucă prea tare pentru Oltchim. Şi în primul meci, şi în al doilea! Sperăm ca anul viitor să depăşim performanţa pe care am realizat-o acum, să câştigăm şi noi trofeul Ligii Campionilor”, a spus Beşe.
La rândul său, românca Cristina Vărzaru, care evoluează de şase ani pentru Viborg, a pus înfrângerea Oltchim-ului pe seama lipsei de experienţă. „Cred că Oltchim n-a avut prea multă experienţă pentru a tranşa în favoarea sa această finală. Vâlcencele au fost stresate în meciul de la Bucureşti deoarece ştiau că nu vor avea prea multe şanse să întoarcă rezultatul. Merită admiraţia tuturor pentru că au ajuns totuşi până la acest nivel, sunt nişte fete minunate, care sunt susţinute mereu de un public fantastic. A fost prima finală pentru Oltchim, poate că vor urma şi altele, când probabil că această echipă va avea şi mai mult noroc. Trupa de la Vâlcea mi se pare extraordinară, are admiraţia tuturor, poate mai puţin a românilor, însă peste hotare este apreciată de toţi cei implicaţi în fenomen”, a spus Vărzaru.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button