Diverse

Ca la noi, la nimeni!

Doar sala din Bucureşti a pus probleme… danezelor

* tabela de marcaj s-a defectat în prima repriză, iar lipsa aerului condiţionat a transformat clădirea într-un adevărat cuptor

Performanţele sportului românesc au întrecut cu mult investiţiile, iar acest lucru este valabil şi în handbal. Cel mai bun exemplu în acest sens rămâne meciul retur al finalei Ligii Campionilor dintre Oltchim şi Viborg, care s-a disputat în Sala „Ioan Kunst Ghermănescu” din Bucureşti. Locaţia nu s-a ridicat la pretenţiile unui asemenea eveniment, poate şi pentru că este mult prea veche faţă de sălile similare din spaţiul european. Tabela de marcaj (procurată în anul 2000, cu prilejul turneului final al Campionatului European de handbal feminin organizat de ţara noastră) s-a defectat în prima repriză, iar lipsa aerului condiţionat a transformat clădirea într-un adevărat cuptor.
Problemele la tabela de marcaj au apărut în minutul 23, atunci când Viborg s-a desprins la trei goluri (13-10). Instalaţia electronică s-a blocat şi a determinat întreruperea partidei pentru câteva minute. Scurta pauză i-a iritat pe oficialii ambelor combatante, dar până la urmă meciul a continuat, timpul de joc fiind ţinut o perioadă pe un cronometru manual. Pe acest fond au apărut şi „scăpările”, prima repriză fiind scurtată cu mai mult de un minut, în timp ce Anja Althaus – jucătoare eliminată în acele momente – n-a ştiut precis când trebuie să revină pe teren, spre disperarea antrenorului Jakob Vestergaard.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button