Liga II

„Vasile ajunge fotbalist mare!”

* tânărul jucător vâlcean are toate şansele să calce pe urmele altor fotbalişti de statura sa: Florentin Petre sau Gabriel Torje

Tânărul fotbalist Octavian Vasile a făcut iarăşi un joc bun cu FC Silvania, spre deliciul suporterilor din tribune. Antrenorul Sorin Bucuroaia a admis că jucătorul vâlcean poate face lucruri frumoase în continuare. „Tot timpul le cer tinerilor jucători să aibă foarte mult curaj. Nu mă interesează atât de mult realizările pe care le au în teren, vreau în primul rând să-i văd că dau totul pentru echipă, că se dăruiesc la maxim, chiar dacă uneori mai şi greşesc. Ulterior, cu multă muncă şi cu ambiţie, vor urma, desigur, şi realizările”, a spus Bucuroaia.
Extaziat de evoluţiile şi de efortul extraordinar pe care Constantin Vasile îl depune meci de meci, şi investitorul Cătălin Rufă este convins că vâlceanul va avea o carieră prodigioasă, poate la fel de asemănătoare precum cea a altor jucători de statura sa, Florentin Petre sau Gabriel Torje. „Vasile va ajunge fotbalist mare! Are o clarviziune în joc demnă de cea a unor jucători de valoare!”, a exclamat Rufă în timpul partidei cu FC Silvania, care a trecut cu vederea şi micile lacune din unele momente ale jocului, în special de la finalizare, când Constantin Vasile a avut de două ori şansa de a înscrie, dar şuturile sale defectuoase au ocolit spaţiul porţii sălăjene.

Gogoşoiu şi-a aniversat ziua de naştere
* la împlinirea frumoasei vârste de 20 de ani, coechipierii i-au dedicat victoria din meciul cu FC Silvania

Vineri, 22 octombrie, Dan Gogoşoiu şi-a aniversat ziua de naştere. Tânărul atacant împrumutat de la Univ. Craiova a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani, iar colegii de la CSM au ţinut să-i dedice victoria cu FC Silvania de sâmbăta trecută. „Cu acest prilej, i-am şi cântat la mulţi ani lui Gogoşoiu, iar coechipierii i-au dedicat victoria din meciul cu FC Silvania. Din această săptămână, Gogoşoiu îşi va relua antrenamente, iar eu sper ca în cel mai scurt timp să revină pe teren şi să dea o mână importantă de ajutor echipei pe care o antrenez”, a spus antrenorul Sorin Bucuroaia.
Gogoşoiu nu a mai jucat pentru CSM Rm. Vâlcea din 2 octombrie, atunci când „municipalii” au înfruntat în Zăvoi pe FC Bihor. Craioveanul s-a accidentat în prima repriză a duelului respectiv şi a trebuit să fie schimbat cu Bogdan Geantă. În cele patru partide în care a fost folosit, Gogoşoiu a marcat de două ori pentru CSM, cu Voinţa Sibiu şi ACU Arad.

Cristi Bratu joacă la Alba Iulia
* „Va fi meciul lui!”, spune cu încredere antrenorul Sorin Bucuroaia

După trei meciuri în care a fost nevoit să stea pe tuşă, ca urmare a eliminării de la Mioveni, Cristi Bratu va putea reintra pe teren în duelul de sâmbătă, din deplasare, cu Unirea Alba Iulia. Sorin Bucuroaia se bucură pentru faptul că îl va avea din nou la dispoziţie pe experimentatul vârf de atac. „Este îmbucurător faptul că la Alba Iulia îl voi putea folosi şi pe Cristi Bratu, un jucător în care am mare încredere. Sper să reintre bine în joc şi să se reintegreze rapid în angrenaj. Nu cred că se pune problema că nu mai are loc în echipă, este un jucător valoros. Depinde doar de el să-şi recâştige locul ca titular, depinde şi cât de mult şi cum se pregăteşte. Iar dacă o face ca şi până acum atunci cred că are toate şansele să devină jucător de bază. I-am spus deja că la Alba Iulia va fi meciul lui”, a spus Bucuroaia.

Dandea e refăcut şi poate reintra

La Alba Iulia, Sorin Bucuroaia îl va putea folosi şi pe Adrian Dandea, care şi-a revenit după accidentările care l-au ţinut departe de gazon în ultimele săptămâni. Tânărul fotbalist vâlcean putea reintra chiar în meciul cu FC Silvania, dar Bucuroaia a luat decizia de a-l menaja, atâta timp cât adversarii nu au pus mari probleme defensivei vâlcene. „Dandea se simte bine, a fost în lot şi cu FC Silvania, dar m-am ferit să-l folosesc pentru că terenul a fost deosebit de greu. Mi-a fost teamă de încă o recidivă care putea să-l ţină din nou pe tuşă alte 2-3 săptămâni”, a precizat tehnicianul CSM-ului.

Articole Similare

One Comment

  1. Ce Petre, ce Torje!? Vasile are deja cateva clase in plus… Cand avea Petre 19 ani era rezerva pe la Arad, poate doar Torje de la Dinamo s-a afirmat la fel de repede
    Peste maxim 2 ani Vasile va juca in liga 1, daca se tine de treaba………………….

Lasă un răspuns

Back to top button