Alte sporturi

„The Lord”, învingător în gala lui Ferencz Papp

Recent, luptătorul vâlcean Laurenţiu Bălan, a.k.a „The Lord”, a participat la o gală de kick-boxing organizată la Buzău, acolo unde a reuşit să se impună fără drept de apel în faţa adversarului său din Ploieşti, Ionuţ Meterez. Legitimat în cadrul clubului Tiger Gym Rm. Vâlcea şi antrenat de Viorel Stanciu, «The Lord» a ajuns la cea de-a 12-a victorie din carieră, fiind catalogat unul dintre sportivii care promit în această disciplină sportivă.  

„Sunt bucuros de acest rezultat şi sunt convins că Laurenţiu va ajunge un luptător de calibru. La Buzău, sportivul meu a avut parte de un meci în care disciplina, spiritul de învingător, dar, mai ales, pregătirea specifică şi-au spus cuvântul” ne-a declarat antrenorul Viorel Stanciu.

Promotorul acestei competiţii de anvergură, Ferencz Papp a apreciat nivelul de pregătire al sportivului vâlcean. „Laurenţiu Bălan e un sportiv care mi-a plăcut de prima dată când l-am văzut luptând. Sunt convins ca va ajunge un luptător de valoare şi, totodată, sunt bucuros să constat faptul că, prin intermediul galelor pe care le organizez, reuşesc să promovez sportivi care au şanse să ajungă în lumea mare a kick-boxing-ului”, a apreciat Ferencz Papp.   (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button