Politica

„Tendinţa” Vâlcu: atacul violet

N-aş fi crezut vreodată că deputatul PD-L Samoil Vâlcu ar putea deveni un model pentru colegii săi de partid, cel puţin nu în ceea ce priveşte alegerea vestimentaţiei, asortarea cravatei şi alte chestii de tipul ăsta.
Nu neapărat din cauza costumului ăla lucios cu care îl vedem îmbrăcat peste tot. Bănuiesc că este acelaşi, că doar nu şi-o fi luat 10-20 identice. În fine, nu e problema mea că, deşi este full de bani şi nu e chiar tutti frutti de pe stradă, Vâlcu se îmbracă la fel ca maneliştii lui Florin Salam, ori ca bişniţarii din Ferentari. Însă, nu înţeleg de ce ceilalţi pedelişti îl copiază pe el şi nu pe, îmi vine acum în minte, Dorel Jurcan, care e unul dintre politicienii vâlceni cu super-haine, de super-firmă, luate numai de la Parndorf sau SCS Mall Viena. Chiar nu pricep de ce, dacă Sami vine la o înmormântare şi două paranghelii cu cravată violet, imediat după aceea tot partidul urmează „tendinţa” asta deloc cool. Dacă el se scarpină în fund, toţi ceilalţi îşi fac gaură în turul nădragilor. E absurd!
Dacă aţi fi participat la inaugurarea proiectelor primarului Ion Curelaru, zău!, v-aţi fi crucit şi m-aţi fi înţeles perfect. Pedeliştii parcă vroiau să declanşeze atacul violet la Bălceşti. Da, şi din păcate nu mai am spaţiu să vă spun cât de tare mă irită sacourile ălea lungi ale lor, până la genunchi. Ştiu, e valabil şi pentru Ion Cîlea.

Diana D.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button