Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

„Profesore, eşti nebun?”

Una dintre cele mai amuzante faze din meciul CSM – Minerul s-a petrecut în momentul în care oaspeţii au făcut prima schimbare. Un jucător accidentat al grupării din Lupeni a cerut să fie înlocuit. Nu mai putea… La margine a venit antrenorul Gigiu şi jucătorul care urma să intre pe teren. Mingea era în posesia celor de la Minerul. „Dă-o afară!” a cerut Gigiu unui fundaş, iar acesta a scos mingea în aut, undeva în jumătatea proprie de teren. Hotoboc, portarul de la Lupeni, l-a certat pe coechipier: „Bă, te-ai ţâcnit? De ce ai dat mingea afară?” şi colegul i-a spus „Aşa mi-a cerut profesorul!”
S-a făcut schimbarea, dar Hotoboc tot nu era lămurit de ce trebuia dată mingea vâlcenilor, ba chiar undeva aproape de poarta sa. N-a mai rezistat şi a strigat la Gigiu. „Bă, profesore, eşti nebun?” Nimeni nu i-a răspuns de pe banca tehnică, dar cei din tribună s-au convins cam cum stă cu autoritatea la echipă antrenorul Petre Gigiu.

Florin MĂNOIU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button