Liga II

„Petrolul a fost echipa mai pragmatică!”

Telespan* secundul CSM-ului, Dumitru Teleşpan, a apreciat că CSM-ul avea nevoie de mai mult noroc pentru a se impune în faţa prahovenilor

În condiţiile în care antrenorul principal al CSM-ului, Sorin Bucuroaia, era suspendat şi nu a venit la conferinţa de presă, iar noul manager general Laurenţiu Tudor a refuzat să fie prezent din cauza unei probleme personale, cel care a acordat declaraţii după eşecul cu Petrolul Ploieşti a fost Dumitru Teleşpan. Secundul echipei vâlcene a explicat ce i-a lipsit CSM-ului în tentativa de a scoate un rezultat pozitiv în partida de săptămâna trecută. „Cred că în primul rând ne-a lipsit norocul, dar şi faptul că echipa adversă a venit cu o lecţie bine învăţată, baricadându-se în faţa careului de 16 metri şi încercând să răspundă mai mult pe contraatac. De altfel, astfel am şi încasat primul gol, după o greşeală nepermisă de marcaj pe care jucătorii noştri au comis-o. Din păcate, la fel am păţit şi la Deva, dar deşi colectivul tehnic a atras atenţia asupra pericolului care se crează atunci când se produc asemenea erori, jucătorii n-au reuşit totuşi să elimine carenţele din defensivă. Aşa cum era de aşteptat, Petrolul a fost o echipă pragmatică, având în componenţă câţiva jucători foarte experimentaţi, care au evoluat mulţi ani şi prin Liga I. În echipa adversă, experienţa fotbaliştilor care au evoluat la nivel înalt s-a împletit perfect cu tinereţea celorlalţi”, a spus Teleşpan.

„Dacă Gogoşoiu ar fi marcat în minutul 47, altul era rezultatul final…”

Dumitru Teleşpan a spus, la finele partidei cu Petrolul Ploieşti, că momentul psihologic s-a consumat în minutul 47, atunci când şutul lui Gogoşoiu a fost deviat în corner de un fundaş al echipei prahovene. „Din nefericire, a existat şi un moment psihologic pentru noi, în startul reprizei secunde, la scorul 1-1, atunci când Gogoşoiu a primit o pasă foarte bună de la Geantă, din care ar fi trebuit să înscrie. Dacă ar fi făcut-o, probabil că altul ar fi fost rezultatul final. Una peste alta, poate că şi starea terenului a influenţat oarecum evoluţia celor două echipe. Îmi pare rău pentru efortul jucătorilor, pentru faptul că a fost ultimul meci pe teren propriu din acest tur de campionat şi că n-am putut să intrăm în vacanţă cu o victorie. Adversarii au avut două contre din care au marcat două goluri, pe greşelile noastre. Atunci când n-o să mai greşim în defensivă, probabil că o să devenim şi noi o echipă pragmatică, probabil că o să obţinem şi rezultate”, a precizat Teleşpan.

„Dacă Steaua mai speră la titlu, de ce n-ar fi posibil ca şi CSM-ul să promoveze?”

Secundul CSM-ului a făcut apoi referiri şi la şansele CSM-ului de a mai prinde unul dintre primele două locuri în Seria a II-a, care asigură promovarea în Liga I: „În ceea ce priveşte posibilităţile pe care le mai avem de a prinde unul dintre primele două locuri şi de a accede în Liga I, răspunsul meu e simplu: dacă Steaua, în Liga I, deşi e pe locul 8, încă mai speră să câştige campionatul, de ce n-ar mai fi posibil ca şi CSM Rm. Vâlcea să promoveze pe prima scenă a ţării, în ciuda poziţiei pe care o ocupăm în acest moment! Din câte am văzut, acest om de afaceri, Cătălin Rufă, a venit cu gânduri bune în Zăvoi, dorind să încropească o echipă puternică la Rm. Vâlcea”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button