Politica

„Pătru s-a înscris în ANSD pentru a obţine noi foloase”

• crede liderul PRM Vâlcea, Ion Nuică

Proaspăt înfiinţata Alianţă Naţională a Stângii Democrate, reprezentată la Vâlcea de fostul senator PRM, Nicolae Pătru, nu a avut efectele scontate. Deşi se doreşte un fel de pol al stângii în România, ANSD este privită cu scepticism de liderii politici locali. În timp ce Constantin Rotaru, preşedintele Partidului Alianţa Socialistă spune că nu a fost contactat de reprezentanţii noului partid, liderul PRM Vâlcea, Ion Nuică este de părere că această structură se constituie într-un fel de cuib al lichelelor din politica românească. 

Anunţată cu surle şi trâmbiţe, constituirea ANSD şi în Vâlcea îl lasă rece pe liderul peremist Ion Nuică. „De când îl ştim, domnul Pătru a umblat numai după foloase din politica românească. Munca este foarte grea pentru unii… Eu cred că în ANSD se vor aduna toate lichelele de pe teritoriul României, care au încercat să păcălească partidele de-a lungul timpului. Aceşti oameni încearcă să obţină din nou diverse avantaje. Cât despre domnul Oprescu, care este susţinut de ANSD, are o singură şansă: să rupă voturi de la Mircea Geoană. Dar se poate întâmpla şi invers”, ne-a declarat Ion Nuică. Acesta spune că PRM va obţine la Vâlcea peste scorul luat la europarlamentare, mai ales că Vadim Tudor va fi prezent, după toate probabilităţile, şi în judeţul nostru în această campanie. „Targetul nostru este de 15%. Cred că putem depăşi rezultatul de la europarlamentare, când în Râmnicu Vâlcea am luat un scor foarte bun. Cât despre sosirea în judeţul nostru a viitorului preşedinte al României, domnul Corneliu Vadim Tudor, aceasta ar putea avea loc în perioada următoare. Dânsul ne-a transmis că are încredere în noi şi va face tot posibilul să ajungă aici”, a mai spus Nuică.

La rândul său, liderul PAS, Constantin Rotaru, afirmă că nu a fost contactat de Nicolae Pătru. „După ce ne vom întâlni, vom lua o decizie. Deocamdată nu a luat nimeni legătura cu noi şi este prematur să discutăm despre ce se va întâmpla”, a spus socialistul în cadrul unei conferinţe de presă.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button