Politica

Ion Cîlea, convins că Nicolae Concioiu va câştiga Primăria Guşoeni din primul tur

Sâmbăta trecută, comuna Guşoeni s-a transformat într-un adevărat teatru de război. Alegerile parţiale pentru funcţia de primar al localităţii, care vor avea loc în data de 1 noiembrie, au capacitat PSD şi PD-L într-o campanie electorală subsumată celei pentru alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie. Practic, miza este dublă: partidul care dă primarul în Guşoeni va câştiga şi alegerile prezidenţiale în localitate. Cele mai mari şanse le are actualul primar interimar, social-democratul Nicolae Concioiu, care a dovedit deja că poate administra eficient localitatea.

Realizări

În timp ce democrat-liberalii îl susţineau pe fiul fostului primar, Remus Ioana, social-democraţii în frunte cu Ion Cîlea organizau o adunare populară câteva sute de metri mai departe. Preşedintele PSD Vâlcea ne-a declarat că Nicolae Concioiu îşi va adjudeca primăria încă din primul tur de scrutin. „Bineînţeles că vom câştiga din primul tur cu Nicolae Concioiu. Acest om a reuşit să realizeze în doar opt luni de zile, foarte multe lucruri bune pentru localitate. Are foarte multe proiecte întocmite şi sprijinul meu pentru materializarea acestora. Aş aminti dintre acestea asfaltarea drumului Spârleni – Dealul Mare, lucrările fiind deja demarate, dar şi acel kilometru şi jumătate asfaltat de Petrom Bucureşti, la presiunile exercitate de mine în baza solicitării domnului primar Concioiu. De asemenea, a fost reabilitat căminul din Guşoianca. S-au întocmit şi foarte multe proiecte pe Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, Măsura 3.2.2, fiind vorba de alimentarea cu apă a localităţii, canalizare, staţie de epurare pentru ape uzate şi un cămin pentru copiii celor plecaţi la muncă în străinătate. Oricum, sunt convins că cetăţenii îl iubesc pe domnul Concioiu şi vor fi alături de dânsul pe 1 noiembrie. Este adevărat că scorul din Guşoeni va da un semnal foarte puternic în întreaga ţară. Am mers din casă în casă şi am discutat cu oamenii. Aceştia apreciază faptul că domnul Concioiu îi ascultă, le vorbeşte frumos şi este decis să facă foarte multe lucruri în localitate”, ne-a declarat Ion Cîlea. Acesta nu a uitat să menţioneze faptul că la rândul său, a susţinut audienţe în localitate, ocazie cu care a rezolvat foarte multe dintre problemele oamenilor.

Cetăţean agresat de pedelişti

Un episod bizar s-a petrecut cu doar o zi înainte, când un biet cetăţean, care purta o şapcă roşie, fără însemne electorale, a fost agresat de un grup de pedelişti în satul Guşoianca. Bietul om, care a avut ghinionul să nimerească printre portocalii, a fost înjurat de aceştia, doar pentru că a avut tupeul să-şi pună pe cap o şepcuţă de culoare roşie. Mai mult decât atât, unul dintre exaltaţi a mers până acolo încât i-a aruncat în mijlocul străzii şapca, spre amuzamentul colegilor săi. Tupeul democrat-liberalilor nu s-a oprit însă aici, aceştia afişându-se în Guşoeni cu maşini de lux, dintre care s-a remarcat Hummer-ul condus de analistul de serviciu al PD-L, Veronel Rădulescu. Fie sărăcia cât de mare, democrat-liberalii tot nu se pot abţine să nu-şi afişeze opulenţa…

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button