Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga V

„Ortacii” lui Peştereanu au capotat pe teren propriu

Unirea Tomşani a reintrat în priză, după sincopele din ultima perioadă, păstrând şanse mari de a câştiga titlul în acest an. În ultima partidă oficială, elevii lui Mihai Diaconescu au câştigat în „ocna” din Costeşti, cu 3-1, împotriva fotbaliştilor pregătiţi de Toma Peştereanu şi Răzvan Milosteanu. „Important pentru noi e meciul cu Măgura Slătioara. Dacă-l câştigăm, şansele de a lua campionatul se măresc la 90 la sută”, ne-a spus Petre Grigore, unul dintre reprezentanţii echipei din Tomşani.

AS Trans, noul sponsor al Unirii Tomşani

În contextul în care va promova în Liga a IV-a, Unirea Tomşani nu va ceda locului altei echipe, cum intenţionase să o facă până în urmă cu câteva săptămâni, din cauze financiare. Primarul Dumitru Pearcu a purtat deja primele discuţii cu Mihai Şoavă, managerul firmei de transport mărfuri AS Trans, pentru a le acorda o mână de ajutor în eventualitatea accederii la masa bogaţilor. De altfel, Şoavă a mai sponsorizat şi în trecut echipa de fotbal, oferindu-le jucătorilor câte un rând de echipament sportiv. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button