Liga IV

„Ortacii” din Berbeşti nu mai sperie pe nimeni

În actuala ediţie de campionat, „ortacii” lui Vasile Ilinca nu au reuşit să impresioneze pe nimeni, fiindu-le destul de greu să se impună chiar şi în duelurile cu adversarele din linia mediană a clasamentului Ligii a IV-a. Chiar şi în meciurile de pe teren propriu, Minerul a fost departe de forma de odinioară, iar în runda trecută nu a reuşit să perforeze nici măcar o dată poarta echipei Lotru Brezoi, obţinând doar o remiză albă. „Au jucat două echipe cu moralul la pământ, suferinde. Eu nu am putut folosi cinci piese de referinţă, în absenţa cărora ne este aproape imposibil să ne impunem: Badiu, Martalogu şi Făsui – accidentaţi, în timp ce Ghivercea şi Costache n-au putut juca din cauză că sunt suspendaţi”, ne-a declarat Vasile Grossu, care a mai adăugat, pe un ton hilar: „Chiar şi în condiţiile în care n-am putut apela la jumătate dintre titulari, am reuşit să avem o prestaţie bunicică, pentru că am descoperit un nou „talent” în fotbalul românesc. Este vorba de Dan Vârtopeanu, care a părăsit buturile porţii pentru a ne fi de folos ca fundaş. Mai în glumă, mai în serios, Dan a jucat destul de bine, dovadă fiind faptul că nu am încasat niciun gol”.

„Mai are rost să spun că am ratat la disperare şi nu am reuşit să concretizăm? Până la urmă, contează rezultatul de pe teren şi apoi alte detalii de genul celor că am avut zeci de ocazii. Asta e! Mergem mai departe”, ne-a precizat antrenorul „ortacilor”, Vasile Ilinca. 

„Basculă” şi Milosteanu fac tuşa

Se anunţă vremuri grele pentru antrenorul Vasile Ilinca, pentru că acesta nu va mai putea miza pe aportul celor doi atacanţi: Răzvan Milosteanu şi Robert Ilinescu (accidentaţi), ambii cu contribuţii decisive în acest campionat. Cei doi prolifici jucători din compartimentul ofensiv au reuşit să marcheze în actuala ediţie de campionat 19 goluri, din totalul de 37. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button