Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

„Ne gândim să ne retragem din campionat”

* sponsorul Novei, Tavi Păunescu, se consideră dezavantajat de arbitri, drept pentru care se gândeşte să renunţe la competiţie

Deşi a pierdut toate meciurile, formaţia patronată de Tavi Păunescu a reuşit în acest retur să dea emoţii tuturor echipelor cu care a jucat, chiar dacă a fost vorba despre grupări situate în prima jumătate a clasamentului. În toate cele trei meciuri, însă, a ridicat probleme de arbitraj. Cea mai recentă dezamăgire: meciul de la Berbeşti, cu Minerul, pierdut de Nova la limită, cu 3-2. Antonescu a marcat pentru oaspeţi primul gol al întâlnirii, însă la pauză era 1-1, Ilinescu punctând pentru Minerul. În partea secundă gazdele au beneficiat de o lovitură de pedeapsă (contestată de Nova), executată de Vladu, care a adus Minerul în avantaj. Păunescu a restabilit egalitatea la 2-2, dar partida s-a încheiat la scorul de 3-2 pentru formaţia din Berbeşti, golul victoriei fiind înscris de Văduva cu doar câteva minute înainte de final. Imediat după încheierea partidei, oaspeţii au izbucnit: „La Şirineasa am fost dezavantajaţi, în partida cu Cozia cred că era în stare arbitrul să prelungească meciul un sfert de oră dacă formaţia din Călimăneşti nu reuşea să înscrie în minutul 94, iar acum se întâmplă ca arbitrii să greşească din nou în defavoarea noastră! Nu-l mai vrem pe Croitoru la meciurile noastre!”. „Sunt dezamăgit de ceea ce se întâmplă în fotbalul judeţean. Am crezut că e suficient să aducem jucători, să încercăm să ne salvăm de la retrogradare pe teren, jucând corect, dar se pare că m-am înşelat. În condiţiile acestea, dacă peste tot suntem furaţi, nu cred că se mai merită să jucăm. Dacă nu suntem lăsaţi să ne jucăm şansa, ne gândim să ne retragem din campionat”, a afirmat Tavi Păunescu, sponsorul-jucător al Novei Turist”.

Articole Similare

One Comment

  1. ce bine ai face jigodie ce esti ,ingamfatu draq te retrag k n ai valoare d aia nu k te fura arbitrii

Lasă un răspuns

Back to top button