Liga II

„Municipalii” se pregătesc în linişte pentru startul viitorul sezon

* săptămâna trecută, elevii lui Dumitru Teleşpan au disputat primul amical în compania unei echipe din Liga a II-a, fiind învinşi la Mioveni, de echipa locală, Dacia, cu scorul de 3-0

CSM Rm. Vâlcea nu a mai disputat decât unul dintre cele două amicale pe care le-a avut programate săptămâna trecută. Astfel, partida de pregătire cu Voinţa Sibiu – care trebuia să se dispute miercuri, 4 august, în Zăvoi – a fost anulată din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, aşa că „municipalii” nu au mai înfruntat decât pe Dacia Mioveni, vineri, 6 august, în deplasare.

Amicalul cu Voinţa Sibiu nu s-a mai jucat din cauza ploii

O ploaie torenţială care a căzut peste Râmnic chiar în dimineaţa zilei de miercuri, 4 august, a bulversat planurile oficialilor vâlceni, aceştia fiind nevoiţi să anuleze meciul amical cu Voinţa Sibiu (nou-promovată în Liga a II-a). Deşi partida era programată după-amiaza, de la ora 18.00, conducătorii din Zăvoi nu au fost dispuşi să strice gazonul excelent de pe Stadionul „Municipal”.

Elevii lui Dumitru Teleşpan au fost învinşi cu 2-0 la Mioveni

În aceste condiţii, elevii lui Dumitru Teleşpan au trebuit să aştepte ziua de vineri, 6 august, pentru a juca următorul amical. Jucătorii de la CSM Rm. Vâlcea s-au deplasat la Mioveni, acolo unde au înfruntat, de la ora 11.00, echipa locală Dacia. Partida a fost câştigată cât se poate de clar de argeşeni, cu scorul de 3-0 (1-0). Nistor Văidean (sosit în această vară de la Făgăraş) s-a numărat şi de această dată printre cei mai utili jucători ai formaţiei din Zăvoi.
Antrenorul Dumitru Teleşpan a început meciul de la Mioveni în următoarea formulă: Tufişi – Stanca, Vişa, Chiripuş, Pârvu – Vasile, Dandea, Văidean, Goge – Dobre, Melcea. În repriza secundă, pe teren şi-au făcut apariţia şi ceilalţi componenţi ai lotului.

Prima confruntare cu o echipă din Liga a II-a

Dacia Mioveni a fost prima grupare din Liga a II-a cu care CSM Rm. Vâlcea s-a întâlnit într-un meci de pregătire în această pauză competiţională. Totodată, duelul cu gruparea argeşeană a fost primul pe care „municipalii” l-au disputat în deplasare.
Aşa cum se cunoaşte, în precedentele confruntări (patru la număr), fotbaliştii pregătiţi de Dumitru Teleşpan au jucat doar în compania unor formaţii din Liga a III-a. Până acum, CSM a obţinut trei victorii (2-1 cu CSM Slatina, 3-1 cu Viitorul Domneşti, 2-0 cu Electrosid Titu) şi a suferit o înfrângere: 1-3 cu Jiul Rovinari.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button