Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

„Municipalii” îşi joacă ultima şansă pentru turneul semifinal

* CSM depinde de meciul cu Universitatea Craiova pentru ocuparea locului 2 la juniorii A republicani

După insuccesul suferit în faţa celor de la Pandurii Tg. Jiu, înfrângere care practic a încheiat pentru CSM lupta pentru primul loc, juniorii A republicani, antrenaţi de Cristi Lazăr, au păstrat totuşi şansa ocupării locului 2 în serie. Ar fi putut fi scoşi şi din această cursă dacă nu ar fi reuşit să se impună în runda de duminică, 2 mai. Conştienţi de importanţa jocului, „municipalii” au abordat, însă, cu seriozitate jocul din deplasare, de la Slatina, cu CSŞ din localitate. Meciul a reprezentat derbiul pentru locul 2, întâlnirea fiind până la urmă câştigată de vâlceni. CSM a intrat la pauză la egalitate cu gazdele, 0-0, însă a reuşit în partea secundă să tranşeze soarta meciului în favoarea sa. Constantin Vasile a deschis scorul pentru echipa vâlceană, iar Leonard Săraru a macat pentru 2-0, acesta fiind, de altfel, şi rezultatul final al partidei. În aceste condiţii, o dată exclusă CSŞ Slatina din lupta pentru locul 2, a mai rămas ca unică şansă de a ajunge la turneul semi-final pentru echipa lui Cristi Lazăr o victorie în faţa unei alte pretendente la poziţia secundă, Universitatea Craiova. Meciul cu formaţia din Bănie se va disputa miercuri, 5 mai, pe terenul sintetic din cadrul stadionului Municipal.
În altă ordine de idei, dacă juniorii A s-au impus la Slatina, nu aceleaşi veşti bune au putut aduce şi juniorii B. Aceştia au pierdut cu 3-0 deplasarea din judeţul Olt.
Altfel, în runda disputată duminică, 2 mai, în campionatul de juniori republicani, a mai avut loc şi dubla întâlnire dintre CN „Gib Mihăescu” din Drăgăşani şi FC Oltchim Rm. Vâlcea. Drăgăşenenii au reuşit să se impună la ambele grupe, cu 3-1 la juniori A şi 2-1 la juniori B. Trebuie spus, de asemenea, că actualul sezon dedicat juniorilor republicani se va încheia curând, din acest campionat mai rămânând de disputat doar trei etape, două dintre aceste urmând a se desfăşura în această săptămână. (L.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button