Liga II

„Municipalii”, egali cu „chimiştii” lui Catargiu

* în meciul amicat disputat marţi, 10 august, şi încheiat cu o remiză (2-2), Dumitru Teleşpan a putut vedea la lucru doi mjlocaşi care ar putea face din lotul echipei din Zăvoi în sezonul viitor: Popescu (22 ani) şi Anghel (23 ani)

Marţi, 10 august, cu o zi înainte de a înfrunta pe FC Argeş în Zăvoi, „municipalii” au disputat o partidă amicală şi în compania celor de la FC Oltchim. Duelul s-a terminat la egalitate (2-2), antrenorii celor două echipe (Dumitru Teleşpan şi Lucian Catargiu) având posibilitatea să-i vadă la lucru pe toţi tinerii jucători pe care s-ar putea baza în viitorul sezon.
Astfel, printre cei care au îmbrăcat în premieră tricoul CSM-ului s-au numărat Anghel (un mijlocaş de 23 de ani care poate evolua pe ambele părţi ale terenului) şi Popescu (tot un mijlocaş, în vărstă de 22 de ani, care joacă mai mult pe axul central şi urcă adesea inclusiv în ofensivă). Cei doi fotbalişti ajunşi în Zăvoi din postura de jucători liberi de contract – primul provenit de la Portul Constanţa, iar al doilea de la Liberty Salonta – ar putea face parte din lotul cu care Dumitru Teleşpan va aborda viitorul sezon competiţional.
„Fiecare a arătat o oarecare calitate în joc, dar până acum încă nu m-au convins sută la sută că pot să rămână la Rm. Vâlcea. Nu sunt încă achiziţii sigure, trebuie să-i mai urmăresc şi în alte meciuri, deoarece nu voi susţine legitimarea la CSM a vreunui jucător care să nu fie, ca valoare, peste jucătorii de aici, adică peste juniorii noştri”, a spus Teleşpan după testul cu FC Oltchim.
Tehnicianul i-a putut vedea la lucru pe cei doi mijlocaşi şi în partidele amicale cu FC Argeş şi ALRO Slatina.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button