Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

Scor alb la Slatina, cu echipa antrenată de Corneliu Papură

* sâmbătă, 14 august, ALRO şi CSM Rm. Vâlcea au remizat într-un meci amical care s-a disputat pe o căldură tropicală

La finele săptămânii trecute, mai precis sâmbătă, 14 august, „municipalii”s-au deplasat la Slatina, acolo unde au înfruntat echipa locală ALRO, nou-promovată în Liga a II-a. Meciul a început la ora 11.00 şi s-a disputat pe o căldură tropicală, ambele combatante acuzând din plin condiţiile inumane de joc. Până la urmă, niciuna nu a reuşit să înscrie vreun gol, iar partida s-a încheiat cu un scor alb.
Duelul care a avut loc pe Stadionul „Alprom” a fost condus la centru de arbitrul bucureştean Radu Petrescu şi a fost presărat cu numeroase ocazii de gol, de ambele părţi. Cea mai importantă fază a primei reprize i-a aparţinut vâlceanului Vasile, însă defensiva gazdelor a respins balonul trimis de fotbalistul CSM-ului spre poarta părăsită de portarul Oltean. În partea secundă, tot Vasile a fost foarte aproape de a înscrie, dar şutul acestuia acestuia din trei metri a ocolit spaţiul porţii. De partea cealaltă, elevii lui Corneliu Papură au avut la rândul lor câteva bune oportunităţi de a marca, niciuna nefiind însă fructificată.
În acest meci, antrenorul Dumitru Teleşpan a trimis în teren, din minutul 1, urmatorul „unsprezece”: Tufişi – Stanca, Vişa, Chiripuş, Kutlacek – Vasile, Dandea, Văidean, Goge – Melcea, Geantă. Dupa pauză, pentru CSM au evoluat şi ceilalţi jucatori din lot, singurul care nu a jucat deloc fiind mijlocaşul Răzvan Dobre, ţinut pe margine de o accidentare uşoară.

„Municipalii” şi-au testat potenţialul cu folos

Partida de la Slatina i-a dat prilejul antrenorului Dumitru Teleşpan să testeze potenţialul elevilor săi în perspectiva primului meci din viitorul sezon, atunci când „municipalii” vor evolua de asemenea în deplasare, în Bănie, cu echipa locală Gaz Metan CFR Craiova. „Meciul de la Slatina a fost foarte util pentru noi, deoarece am putut să testez echipa şi în condiţiile unui joc în deplasare. Duelul a fost bun mai ales prin prisma faptului că primul meci din campionat îl vom juca în deplasare, la Craiova, aşa că trebuie să pregătim foarte atent jocul din Bănie. Se ştie prea bine că un meci în deplasare e cu totul altfel decât unul pe teren propriu. Acasă trebuie să ataci cu toate liniile, te laşi descoperit şi trebuie să ştii cum să faci balansul acesta din ofensivă în defensivă, ceea ce trebuie să recunosc că nouă nu prea ne-a reuşit în meciul cu FC Argeş, de exemplu, aşa că am fost taxaţi. În deplasare însă, altele sunt datele problemei, iar la Slatina cred că ne-am descurcat cât de cât bine”, a spus Teleşpan.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button