Diverse

„Municipalii” au făcut instrucţie cu craiovenii

Elevii lui Cristi Lazăr au mai făcut o victimă în campionatul de juniori A republicani. După ce în etapa trecută s-au impus la Târgu Jiu pe terenul uneia dintre contra-candidatele lor din lupta pentru primul loc, „municipalii” au surclasat acum şi formaţia CSŞ Craiova. Au făcut practic spectacol în faţa propriilor suporteri, învingându-şi adversara cu scorul de 7-0. Vasile şi Pîrvu au fost autorii unor „duble”, printre marcatori numărându-se, de asemenea, Claudiu Popa, Dorinel Eremia şi Ştefan Sbârnea. Partida cu CSŞ Craiova a reprezentat pentru juniorii lui Lazăr doar un antrenament înaintea duelurilor dificile pe care le vor avea. În următoarele două runde întâlnesc echipe aflate pe podiumul seriei la juniorii A republicani, prima dintre adversare fiind Şcoala de Fotbal „Gheorghe Popescu” din Craiova. La câteva zile distanţă de acest derbi, „municipalii” vor primi vizita celor de la CSŞ Slatina, o formaţie care aspiră, de asemenea, la o calificare la turneul semifinal.

Pe primul în seria din care fac parte visează să ajungă şi juniorii B republicani ai CSM, antrenaţi de Emil Popescu. Lucrurile au mers bine şi pentru ei în această rundă când au reuşit să se impună cu 2-0 în faţa formaţiei din Craiova. 

O victorie şi o remiză pentru drăgăşeneni 

Juniorii B republicani ai CN „Gib Mihăescu” din Drăgăşani merg din ce în ce mai bine. În etapa de duminică, 1 noiembrie, elevii lui Adi Lupu au reuşit să mai câştige alte patru puncte, de această dată în faţa formaţiei LPS Slatina, în faţa căreia s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-0. Nici juniorii A republicani din Drăgăşani n-au pierdut. Băieţii lui Tavi Mîţoc au remizat cu formaţia din Slatina, scor 1-1, dar au fost nemulţumiţi de rezultat, precum şi de ghinionul care pare a-i urmări în acest campionat. Speră, însă, să recupereze ce-au pierdut în următoarele runde, când vor întâlni pe rând formaţiile Ştiinţa Craiova şi FC Oltchim. 

„Chimiştii” au ajutat CSM-ul 

Antrenorul Marian Deaconescu a făcut uitat meciul dintre FC Oltchim şi CSM, atunci când „municipalii” n-au făcut nici o concesie şi s-au impus de o manieră categorică în faţa „chimiştilor”. A pregătit bine meciul de juniori A, cu CSŞ Slatina, astfel că elevii săi s-au putut bucura la final de un succes care n-a avantajat doar Oltchimul, ci şi pe CSM, căreia formaţia din judeţul Olt îi cam stătea în „coastă”. „Chimiştii” de la grupa mare s-au impus cu 2-0, în timp ce juniorii B au pierdut confruntarea cu CSŞ Slatina, cu 4-1. Au speranţe, însă, că vor face uitată greşeala în etapa viitoare, la Craiova, unde vor înfrunta Universitatea, iar apoi îi vor învinge şi pe drăgăşeneni. 

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button