Diverse

„Îmi pare rău că anumiţi jucători, care au dus în spate echipa, nu au fost apreciaţi pentru ceea ce au făcut pentru FC Oltchim”

* fostul căpitan al grupării de Liga a III-a chimistă, Robert Olaru, şi-a exprimat regretul vizavi de situaţia jucătorilor cu experienţă din cadrul clubului

Ultima dată jucător la Oltul Ioneşti, fostul căpitan al Oltchim-ului, pentru o perioadă, Robert Olaru, acum antrenor de copii şi juniori în Dubai, a vorbit, printre altele, la revenirea în ţară, şi de situaţia cu care se confruntă în acest moment echipa sa de suflet. FC Oltchim şi-a pierdut din consistenţă, s-a renunţat la jucătorii cu experienţă, motiv pentru Olaru să-şi exprime regretul vizavi de deciziile care au fost luate cu foştii săi colegi: Creangă, Bărbuţ şi portarul „Ţeţe” Vlădoi. Cei trei fotbalişti au părăsit Oltchim-ul cam la fel cum a făcut-o şi Olaru, în baza unor anumite suspiciuni legate de modul în care aceştia şi-ar fi apărat şansele în anumite jocuri. „N-am plecat cu resentimente de la FC Oltchim. Am încercat să-i înţeleg pe fiecare, au fost şi răutăţi, dar aşa sunt oamenii şi trebuie să treci peste ele. Important e ca tu să te simţi împăcat că ţi-ai văzut de treabă, că ţi-ai făcut treaba cât ai putut de bine, că n-ai păcălit, n-ai înşelat pe nimeni. Îmi pare rău că au continuat problemele de acest gen şi după ce eu am părăsit echipa. Îmi pare rău că anumiţi jucători, care au dus în spate această echipă ani de zile, nu au fost apreciaţi pentru ceea ce au făcut pentru acest club. Nu cred că Oltchim Rm. Vâlcea a avut vreodată o echipă mai bună decât am avut-o atunci când am promovat în Liga a II-a şi am realizat cea mai mare performanţă a clubului. Şi am promovat numai şi numai pe meritul echipei. Fără alte jocuri de culise, cum se mai procedează. Domnul Diculoiu a susţinut echipa mulţi ani de zile, îl respect şi îi mulţumesc pe această cale, dar nu sunt de acord cu felul în care s-a comportat cu anumiţi jucători care au trecut de prima tinereţe, dar care şi-au văzut de treabă de-a lungul anilor. Şi în viziunea multora, aceşti jucători au plecat pe uşa din dos. Dar în viziunea celor care ştiu ce-a fost acolo, care-au jucat cu ei, sigur au ieşit pe uşa din faţă. Ce pot să zic, tinerii care-au rămas acolo, să-şi vadă de treabă, să urmeze exemplul celor bătrâni şi să dea Dumnezeu să mai fie Oltchim Rm. Vâlcea în Divizia B vreodată”, a transmis Robert Olaru. (L.S.)

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button