Diverse

„Craiova Minima”, în cantonament la Govora

* fraţii Florin şi Mihai Costea se vor pregăti în Vâlcea, sub comanda italianului Nicolo Napoli

După ce telenovela „Piţurcă” s-a încheiat în favoarea patronului Adrian Mititelu, activitatea la Universitatea Craiova reintră, încet-încet, în normal. La finele săptămânii trecute, a fost anunţată componenţa noului staff tehnic care se va ocupa de bunul mers al lucrurilor în Bănie. Preşedinte va fi Aurică Ţicleanu, rolul de vicepreşedinte îi va reveni lui Vlad Roşca, în timp ce Laurenţiu Regenkamf va fi manager sportiv. Postul de antrenor principal i-a fost dat italianului Nicolo Napoli, Sandu Tăbârcă şi George Biţă vor fi secunzi, iar Silviu Lung se va ocupa de pregătirea portarilor.
Beneficiind de un lot format în majoritate din tineri jucători, din rândul cărora nu vor lipsi fraţii Florin şi Mihai Costea, trupa din Bănie s-a deplasat duminică, 16 ianuarie, spre Govora, staţiune în care vor efectua primul stagiu centralizat de pregătire din această iarnă. Craiovenii vor rămâne la Vâlcea timp de 9 zile, urmând a fi cazaţi la Hotelul Belvedere, de 3 stele.

Trupa din Bănie vrea să joace amicale la Horezu

Din câte se pare, oficialii echipei din Bănie ar fi interesaţi să dispute la Vâlcea inclusiv câteva partide amicale, însă niciuna nu a fost perfectată până la închiderea ediţiei. Unul dintre motivele pentru care nu s-a fixat niciun duel este legat însă de faptul că nu există un teren de joc pe gustul craiovenilor. În afara Stadionului „Municipal” din Zăvoi, singura variantă vehiculată la un moment dat a fost terenul Treapt din Horezu. Acesta se află însă într-o perioadă de refacere, iar edilul oraşului, Constantin Niţu, i-a anunţat deja pe oficialii Universităţii că nu îl poate pune la dispoziţia trupei pe care italianului Nicolo Napoli o pregăteşte în prezent.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button