Liga III

„Constructorii”, la cea mai drastică înfrângere de pe teren propriu

Rosoaga* Iulică Roşoagă, Cosmin Ursu & Co. au încheiat turul campionatului în genunchi

Minerul Mătăsari s-a impus sezonul acesta împotriva ambelor echipe vâlcene care evoluează în Liga a III-a, Oltchim şi Ghecon. „Ortacii” din Gorj au câştigat cu 2-1 duelul cu „chimiştii”, provocând la acea dată demiterea antrenorului Lucian Catargiu de la cârma echipei.

Săptămâna precedentă, cu prilejul ultimei partide oficiale pe anul în curs, şi Ghecon a primit vizita Minerului şi, aidoma omologilor din Râmnic, nu a obţinut niciun punct. Din această ultimă întâlnire pe 2010, au lipsit de pe teren Ovidiu Ciortan, Bogdan Iordache, Ilie Muşuroia şi Lupu Bârlogeanu.
Mădălin Dobre, directorul executiv al trupei din Lăpuşata, susţine că, de când a promovat în Liga a III-a, echipa nu a mai înregistrat o înfrângere la un scor aşa de mare. „La scorul de 0-0, arbitrul trebuia să ne acorde un penalty, după ce portarul adversar l-a lovit cu pumnul pe un jucător de-al nostru, în încercarea de a degaja balonul. Nu a fost să fie însă aşa, observatorul partidei mustrându-l pe central pentru faptul că nu a fost atent la fază. Apoi am încasat primul gol şi, din dorinţa de a egala, am pornit pe contraatac, însă ei ne-au mai suprins încă o dată şi s-a făcut 2-0 pentru Mătăsari. La acest scor, băieţii au picat psihic şi speranţele de a obţine un rezultat bun s-au năruit, pierzând, în cele din urmă, cu 4-0”, descrie succint Mădălin Dobre evoluţia meciului de la Berbeşti. Acesta mai spune că, de departe, Minerul Mătăsari deţine şansele cele mai mari la promovarea în eşalonul second: „Tactic, Minerul Mătăsari ne-a surprins total. Nu am avut şanse cu ei. Chiar şi aşa, consider că scorul e mult prea aspru la ceea ce s-a întâmplat pe teren”, conchide Dobre. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button