Liga III

„Chimiştii”, din nou înfrânţi

Victoria obţinută în etapa trecută a reprezentat doar un foc de paie în ceea ce Diculoiupriveşte tentativa jucătorilor de la Oltchim de a ieşi din situaţia proastă ce i-a marcat în ultima perioadă. După succesul cu AS Albota, „chimiştii” au decăzut din nou, fosta adversară a Gheconului din meciul de baraj, CS Vişina Nouă, producând supărarea formaţiei vâlcene. Deşi nu a impresionat ca joc, echipa gazdă a ştiut când să forţeze, iar apoi să-şi conserve avantajul. A câştigat cu 4-2, la baza acestui succes aducându-şi contribuţia şi o parte din jucătorii Oltchimului. S-au făcut multe greşeli personale care au dus până la urmă la pierderea meciului. Gazdele au marcat primul gol după o greşeală colectivă a apărării, plecând de la Bărbuţ şi încheind chiar şi cu portarul Marius Vlădoi. Vâlcenii au încercat să revină în joc, însă a urmat o nouă eroare. Răcăreanu a pierdut mingea mult prea uşor, oferindu-le gazdelor şansa de a marca pentru 2-0, scor la care s-au încheiat primele 45 de minute. „Chimiştii” au sperat într-o revenire, imediat după pauză au reuşit chiar să reducă din handicap prin noul intrat, Ciprian Popescu, care, însă, după o reuşită în atac, şi-a dezamăgit colegii în apărare. Şi-a scăpat adversarul direct din marcaj, iar acesta a înscris pentru 3-1 în urma unei centrări venită din corner. La puţin timp, s-a făcut totuşi 3-2, Preda readucând speranţa în tabăra vâlceană. FC Oltchim putea să plece cu un punct de la Caracal, acolo unde Vişina Nouă îşi dispută meciurile de pe teren propriu, însă n-a mai reuşit egalarea pe final de partidă. În plus, meciul s-a încheiat o dată cu greşeala lui Moldoveanu, care-a încercat un dribling în plus în tentativa de a iniţia un nou atac, dar n-a făcut altceva decât să le ofere cadou balonul gazdelor, care-au închis tabela la scorul de 4-2. Un rezultat care adânceşte rana „chimiştilor” şi pune presiune pe umărul acestora în perspectiva jocului următor.
Pentru FC Oltchim au evoluat: Vlădoi – Moldoveanu, Stoica, Bărbuţ, Răcăreanu, Nuţu, Tomescu (C. Popescu), Oanţă, Creangă (Dănuleţ), Preda, Smedescu.

„Toate golurile le-am luat pe greşeli personale”

Antrenorul Oltchimului, Marius Vlădoi, a susţinut după meciul pierdut de echipa sa în faţa formaţiei CS Vişina Nouă, că înfrângerea s-a datorat unor greşeli personale. „Chiar dacă am pierdut cu 4-2, nu putem spune că echipa din Vişina Nouă a fost mult mai bună decât noi. Nu ne-au dominat, n-am stat cu «fundul în poartă». Am jucat şi noi bine, dar am avut multe greşeli personale. Practic, toate golurile le-am luat pe greşeli personale. Oricum, sper să nu se creeze o impresie greşită. Chiar dacă Vişina Nouă sună urât, putem spune că ne-a învins o echipă organizată, cu jucători experimentaţi, care-au evoluat şi în Divizia A, diferită de acea formaţie care-a jucat barajul de promovare în Liga a III-a”, a precizat Vlădoi.

Cadou neplăcut pentru Mihai Diculoiu cu ocazia onomasticii

Jucătorii Oltchimului s-au arătat dezamăgiţi de faptul că n-au reuşit să învingă în meciul de la Caracal. Au fost nemulţumiţi pentru că n-au reuşit să-şi îmbunătăţească situaţia în clasament, dar şi pentru că nu i-au putut face un cadou frumos preşedintelui clubului. Inginerul Mihai Diculoiu şi-a serbat duminică, 8 noiembrie, onomastica.

Turul se încheie la sfârşitul lunii noiembrie

FC Oltchim va juca în etapa viitoare pe teren propriu, cu FCM Alexandria, iar Ghecon Lăpuşata va primi vizita Minerului Motru, ambele partide urmând a se disputa vineri, 13 noiembrie, începând cu ora 14.00. Apoi, până la următoarea rundă, echipele vâlcene vor avea parte de pauză scurtă, asta pentru că FRF a programat o nouă intermediară, deşi în programul iniţial nu a fost stabilit acest lucru. La solicitarea cluburilor de Liga a III-a s-a luat, însă, decizia, ca turul de campionat să se încheie cu o săptămână mai devreme, adică în ultima zi de vineri a lunii noiembrie. Intermediara urmează să se dispute marţi, 17 noiembrie, atunci când ambele formaţii vâlcene vor avea meciuri în deplasare. Oltchim la Corabia, cu Progresul, iar Ghecon la Craiova, cu Primavera.

Simona SIMA  

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button