Liga V

„Carnagiul” de la Romani s-a lăsat cu şapte suspendări

În şedinţa de săptămâna trecută a Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Vâlcea, cel mai important caz dezbătut a fost, de departe, incidentul de la Romani, acolo unde un arbitru ar fi fost bătut. Membrii organismului de decizie au stabilit ca Marius Străulea să stea cinci meciuri pe tuşă, Achim Băluţă – 5, iar Ionel Pătroi – 4, cei trei fiind legitimaţi la Păstorul Vaideeni. De la Forestierul Romani, delegatul Dumitru Drăgănescu nu va mai putea reprezenta echipa timp de patru meciuri, în timp ce Vasile Buică şi Constantin Fiastru se vor relaxa nouă etape. De asemenea, Adrian Dan a încasat „o bonificaţie” de patru etape de vacanţă.

Articole Similare

2 Comments

  1. Eu cred ca cele mai bue pedepse ar fi neprogramarea echipelor implicate in campionat plus amenzi date echipelor si suspendari jucatorilor.In acest fel sponsorii echipelor vor incerca sa impiedice astfel de acte de violenta.

  2. Din moment ce un albitru primeste o minge in cap de la Fiastru si ii arata cu mari retineri un amarat de cartonas galben, iar pe finalul partidei valideaza un gol al Vaideeni-ului, pentru ca dupa 5 minute de „tavaleala” primita de la jucatorii Romanilor, sa se razgandeasca si sa-l anuleze, cred ca cei de la VAideeni au reactionat destul de frumos. Sa nu mai zicem nimic de faptul ca tusierul a fost strans de gat, iar centralul nu a putut decat sa arate niste cartonase galbene celor de la Romani ( cu exceptia Fiastru, pentru ca avea deja un cartonas galben si nu era frumos sa-l elimine )”ca sa nu se supere nimeni”. Dupa mintea albitrului de centru, se anula golul, echipa Romani ramanea in 11 jucatori, iar meciul se relua de la 1-1.

    Din cauza unui pusti fara personalitate sunt suspendati 3 jucatori de baza din echipa de la Vaideeni.

    RUSINE!!!

Lasă un răspuns

Back to top button