Acasă Liga III „Mulţumim Consiliul Judeţean că susţine sportul vâlcean!”

„Mulţumim Consiliul Judeţean că susţine sportul vâlcean!”

335
0
  • spune Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Treapt, după ce instituţia condusă de Costi Rădulescu a anunţat că a acordat 300 de mii de lei Flacărei Horezu pentru anul 2019

În urmă cu o lună, conducerea Consiliului Judeţean a anunţat că, în 2019, va ajuta clubul Flacăra Horezu cu suma de 300 de mii de lei. Banii vor intra în contul echipei de Liga a III-a chiar săptămâna viitoare, mai precis pe 23 mai. Primarul oraşului Horezu, Nicolae Sărdărescu, i-a mulţumit deja şefului CJV, Costi Rădulescu, pentru că s-a ţinut de cuvânt şi a oferit sprijin financiar singurei reprezentate a judeţului într-un eşalon naţional.
Cuvinte de mulţumire către autorităţile judeţului a ţinut să adreseze şi antrenorul-jucător al grupării din Treapt, Adi Popa. „Această veste e foarte importantă şi nu putem decât să mulţumim autorităţilor judeţului pentru sprjin. Ne bucură nespus de mult că sunt alături de noi. Mă refer nu doar la Flacăra Horezu, ci şi la SCM Rm. Vâlcea, clubul de handbal feminin urmând a fi ajutat, de asemenea, de CJV. Sunt două echipe foarte iubite în judeţ şi merită susţinute din plin! Flacăra Horezu e un club mic şi orice ajutor financiar e bine venit, cu atât mai mult cel de la Consiliul Judeţean! Vâlcenii iubesc foarte mult sportul şi ar fi păcat să nu fie susţinute echipele de nivel naţional. E extraordinar faptul că factorii cu putere de decizie din judeţ se implică din ce în ce ai mult în sprijinirea sportului. Poate tocmai de aceea, în numele jucătorilor echipei de fotbal Flacăra Horezu, ţin să mulţumesc frumos conducerii Consiliului Judeţean că ne-a oferit acest ajutor financiar”, a subliniat Adi Popa.

„Locuitorii din Horezu iubesc foarte mult fotbalul şi vrem să le oferim cât mai multe momente de satisfacţie!”

Prin prisma celor 300 de mii de lei pe care clubul din Treapt îi va primi în 2019, oficialii de la Flacăra Horezu vor fi nevoiţi să se gândească la realizarea unor performanţe şi mai mari, în speţă să atace promovarea în Liga a II-a, în campionatul viitor. Lucru anunţat, de altfel, recent, chiar de edilul Nicolae Sărdărescu! Din acest punct de vedere, intenţiile se vor vedea în momentul când se va termina sezonul, iar Flacăra Horezu va pune la punct transferurile pentru ediţia 2019-2020 a Ligii a III-a. „Locuitorii din Horezu iubesc foarte mult fotbalul şi vrem să le oferim cât mai multe momente de satisfacţie! Deocamdată, nu ştim încă ce se va întâmpla din vară. Până atunci, vom încerca să ne facem treaba cât mai bine, să ne clasăm pe o poziţie cât mai înaltă în clasament, pentru că probabil şi de asta ar putea depinde progresul nostru”, a conchis antrenorul-jucător al grupării din Treapt, Adi Popa. (N.C.)