Acasă Superliga Minerul Costești a ratat două penalty-uri la Orlești. Chiar și așa, a...

Minerul Costești a ratat două penalty-uri la Orlești. Chiar și așa, a câștigat meciul la scor de tenis

535
0

După un week-end în care a stat, Minerul Costești a revenit din nou pe teren în intermediară. Miercuri, 18 septembrie, vicecampioana en-titre s-a deplasat la Orlești, pentru duelul cu echipa locală. Mare favorită la câștigarea confruntării, formația pregătită de Marius Vlădoi și-a respectat blazonul. A câștigat meciul la scor de tenis, cu 6-1. La pauză a fost doar 2-0. În partea secundă, diferența s-a majorat treptat. A fost 6-0, iar pe un fond de relaxare, pe final, oaspeții au fost și ei surprinși, gazdele reușind să înscrie golul de onoare. Antrenorul ”minerilor”, aflat între buturile echipei sale, a recunoscut că o parte din vină i-a aparținut la golul gazdelor.

Altfel, formația primarului Peștereanu a avut întreg lotul la dispoziție pentru acest joc. S-au întors și cei șapte jucători care au participat, săptămâna trecută, alături de Boromir, la un puternic turneu de minifotbal desfășurat în Italia. Unii dintre ei s-au regăsit și pe lista marcatorilor la Orlești. Vali Mihalcea a înscris de două ori, iar ”Pele” Păun, o dată. În afara celor doi au mai punctat pentru echipa oaspete: Marius Vlad, dar și Ciocotoiu, autorul unei ”duble”.

A avut șansa și Vladu să înscrie, însă a ratat de două ori din punctul cu var. O dată i s-a opus antrenorul și portarul celor de la Orlești, Nae Sabău, iar apoi a trimis mingea pe lângă poartă. De menționat ar mai fi că în acest joc ”Țețe” Vlădoi și-a permis să menajeze trei jucători, doi dintre ei acuzând probleme medicale. I-a odihnit pe Bobi Mihăilă și Zamfirescu, dar și pe Edi Pușcatu. (S.S.)