Acasă Liga III Fotbalul de Liga a III-a revine în Treapt, din acest week-end!

Fotbalul de Liga a III-a revine în Treapt, din acest week-end!

356
0


  • sâmbătă, 9 martie, de la ora 15.00, Flacăra Horezu va înfrunta AFC Hermannstadt 2, în primul meci din retur pe care îl va juca pe teren propriu

După ce a debutat cu o remiză în returul Ligii a III-a (în deplasare, la Sporting Roşiori, 0-0), Flacăra Horezu va disputa, la finele acestei săptămâni, cel de-al doilea meci oficial din cea de-a doua parte a campionatului. Astfel, sâmbătă, 9 martie, de la ora 15.00, fotbaliştii din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu vor primi, pe teren propriu, vizita formaţiei AFC Hermannstadt 2. Chiar dacă adversarii ocupă doar locul 13 în Seria a III-a, cu doar 15 puncte în cont, duelul se anunţă a fi unul dificil pentru horezeni. Până la urmă, şi Sporting Roşiori se afla în subsolul clasamentului (locul 14, cu 14 puncte) şi a reuşit să le smulgă „olarilor” un punct foarte preţios!

Sibienii au pierdut drastic în prima rundă din retur: 1-6, acasă, cu CSM Alexandria

„În mod sigur, ne aşteaptă un meci greu, deşi, în runda inaugurală a returului, sibienii au pierdut drastic acasă cu CSM Alexandria (n.r.: cu 1-6, după 0-6, la pauză !!!). Ca fiecare „satelit”, AFC Hermannstadt e o echipă imprevizibilă, periculoasă, la care pot fi trimişi să evolueze şi jucători de la Liga I, aşa că noi trebuie să fim pregătiţi sută la sută şi în acest sens. Astfel, e posibil ca la formaţia sibiană să apară şi unii fotbalişti mai puţin folosiţi la prima echipă, care sunt trecuţi pe lista comună. De altfel, din câte îmi aduc aminte, şi în tur, pentru AFC Hermannstadt 2 a evoluat un jucător important de la Liga I. Mă refer aici la Lucian Dumitriu”, a declarat Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Treapt.

Adi Popa, antrenor-jucător Flacăra Horezu:
„Sperăm să facem o impresie bună în primul meci în faţa propriilor suporteri!”

„În ceea ce ne priveşte, cel mai important lucru e să avem atitudinea potrivită, deoarece doar astfel ne vom putea impune. Va fi primul meci în faţa propriilor suporteri, aşa că va trebui să facem o impresie bună din toate punctele de vedere! Sperăm să avem o evoluţie pozitiv, să fim determinaţi şi să corectăm greşelile care s-au făcut la Roşiori! Vom face tot posibilul pentru a câştiga meciul cu Hermannstadt 2, pentru a-i bucura pe suporterii noştri fideli”, a încheiat Adi Popa. (N.C.)