Acasă Liga III Flacăra Horezu, victorie la scor de forfait cu FC Voluntari 2

Flacăra Horezu, victorie la scor de forfait cu FC Voluntari 2

319
0
  • golurile au fost marcate de Eduard Neacşu, Alex Cioablă şi Ionuţ Gonzales Neamţu

La patru zile după confruntarea de tristă amintire de la Drobeta Tr. Severin, unde Flacăra Horezu a fost învinsă fără drept de apel de FC „U” Craiova (0-4), echipa din Treapt şi-a spălat din plin păcatele în faţa propriilor suporteri. Sâmbătă, 13 aprilie, Adi Popa, Florin Matache & Co. au dispus categoric de FC Voluntari 2, cu scorul de 3-0. Meciul nu a fost însă deloc atât de uşor pe cât o arată rezultatul final, mai ales că toate golurile au picat în repriza secundă.
Primul gol a picat imediat după pauză, în minutul 47, când Răzvan Olteanu a recuperat o minge la centrul terenului, i-a pasat perfect în adâncime lui Eduard Neacşu, care a scăpat spre poarta adversă cu un ilfovean în „cârcă” şi a deschis scorul. „Olarii” s-au desprins la 2-0 în minutul 75, când Adi Popa a centrat de pe partea dreaptă, iar Alex Cioablă a înscris cu piciorul, din interiorul suprafeţei de pedeapsă. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 80, de Ionuţ Gonzales Neamţu: Alex-Luchian Butoi a centrat pentru atacantul din Treapt, acesta a preluat mingea, a driblat un adversar şi a înscris: 3-0.

La finele săptămânii, „olarii” joacă în fieful liderei Turris-Oltul Tr. Măgurele

În acest duel, Flacăra Horezu a început în următoarea alcătuire: Robert Popa – Radu Georgescu, Ciprian Dinu, Cristi Munteanu, Ştefănel Covalschi, Răzvan Olteanu, Raul Nistor, Vali Munteanu, Eduard Neacşu, Adrian Popa, Alex Cioablă. În repriza secundă, au mai fost introduşi pe teren Ionuţ Gonzales Neamţu, Sebastian Bobină, Alex-Luchian Butoi şi Ştefan Chelcea.
După acest succes, trupa din Treapt se menţine pe locul 2 în Seria a III-a, cu 45 de puncte în cont, ocupanta poziţiei a patra, FC „U” Craiova, având cu unul mai puţin. Lideră e, în continuare, Turris-Oltul Tr. Măgurele, pe care Flacăra Horezu o va înfrunta chiar în etapa următoare, în deplasare. Meciul cu formaţia antrenată de Erik Lincar va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17.00. (N.C.)