Acasă Liga III Cristi Munteanu, printre cei mai prolifici jucători ai echipei din Treapt

Cristi Munteanu, printre cei mai prolifici jucători ai echipei din Treapt

131
0
  • week-end-ul trecut, fundaşul central în vârstă de 38 de ani a marcat cel de-al patrulea gol în acest sezon pentru Flacăra Horezu

Cristian Munteanu a reuşit un nou gol week-end-ul trecut pentru Flacăra Horezu, astfel că se numără printre cei mai prolifici trei jucători ai formaţiei vâlcene. Acesta a dovedit, din nou, că este unul dintre cei mai activi fotbalişti din lotul Flacărei Horezu, având un aport deosebit, atât defensiv, cât şi ofensiv. „E un fapt remarcabil pentru Cristi că a marcat din nou, deşi evoluează pe linia de fund. Sâmbăta trecută, cu AFC Hermannstadt 2, el a reuşit să înscrie după o frumoasă acţiune colectivă, în urma unei pase pe care a primit-o de la Alex Cioablă. Cum a apărut Cristi Munteanu în atac? El a urcat în ofensivă, deoarece nu mai aveam nimic de pierdut! Era minutul 90 şi sibienii conduceau cu 1-0. Ori pierdeam, ori obţineam ceva! Până la urmă, după atâtea ocazii ratate, trebuia să câştigăm măcar un punct”, a precizat Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Treapt, referindu-se la golul marcat de Cristi Munteanu.
Prin golul marcat în poarta celor de la AFC Hermannstadt 2, fundaşul central născut pe 17 octombrie 1980 a ajuns la patru „boabe” în acest sezon pentru Flacăra Horezu. Demn de menţionat este şi faptul că arădeanul a punctat, de fiecare dată, în partidele care s-au disputat în Treapt, cu Viitorul Domneşti (4-1), FC „U” Craiova (2-0) şi FC Pucioasa (2-0). În ultima dintre acestea, Cristian Munteanu a înscris după ce a transformat un penalti. Ceilalţi doi jucători de la Flacăra Horezu care mai au câte patru goluri în cont până după primele 17 etape ale sezonului sunt atacanţii Ionuţ Gonzales Neamţu şi Eduard Neacşu. (N.C.)