Acasă Liga III „Am avut multe ocazii de gol, dar mingea parcă n-a vrut să...

„Am avut multe ocazii de gol, dar mingea parcă n-a vrut să intre în poartă”

149
0
  • antrenorul-jucător de la Flacăra Horezu, Adi Popa, i-a lăudat pe toţi jucătorii pentru evoluţia din meciul cu AFC Hermannstadt 2

Flacăra Horezu a controlat autoritar meciul de sâmbăta trecută, cu AFC Hermannstadt 2 (o echipă alcătuită doar din jucători tineri), dar, la final, n-a obţinut decât un punct. Cauza a fost aceea că „olarii” s-au întrecut în ratări! Un lucru recunoscut, de altfel, chiar şi de antrenorul-jucător al echipei din Treapt, Adi Popa. „E clar că trebuia să obţinem mai mult din acest meci, mai ales că toţi băieţii şi-au dorit enorm să câştigăm, s-au dăruit şi au muncit din răsputeri pentru a ne trece în cont cele trei puncte puse în joc! Devotamentul este evidenţiat şi de faptul că doi dintre jucătorii noştri au încheiat meciul plini de sânge. Mă refer la Răzvan Olteanu, care a părăsit terenul de joc în minutul 80, cu arcada spartă, şi la Alex Cioablă, care s-a ales cu buza spartă, dar a continuat totuşi să evolueze până la final, cu mari eforturi”, a subliniat Adi Popa.

„Jucătorii au avut o altă atitudine faţă de partida de la Roşiori, dar de data asta ne-am lovit de ghinion!”

„Din păcate, n-am reuşit să câştigăm, din cauza faptului că am suferit la finalizare. Pur şi simplu, parcă mingea nu a vrut să intre în poartă! Am controlat jocul, am avut ocazii, am trimis şi de două ori mingea în bară, dar degeaba! Trebuia să avem mai multă concentrare şi luciditate în faza de atac! Una peste alta, e bine totuşi că am reuşit să obţinem şi acest punct, deoarece, dintr-un meci pe care trebuia să-l câştigăm clar, era să pierdem la final! În orice caz, cu AFC Hermannstadt 2, jucătorii au avut o altă atitudine faţă de partida de la Roşiori, din runda inaugurală, dar de data asta ne-am lovit din plin de ghinion”, a mai adăugat antrenorul-jucător de la Flacăra Horezu, Adi Popa. (N.C.)