Acasă Fotbal Zi decisivă pentru FC Boromir! Formația vâlceană încearcă să facă uitată înfrângerea...

Zi decisivă pentru FC Boromir! Formația vâlceană încearcă să facă uitată înfrângerea din meciul inaugural

307
0

Vineri, 2 iulie, după festivitatea de deschidere, în prezența a câteva sute de spectatori, FC Boromir a disputat primul meci din cadrul Campionatului Național de Minifotbal. Adversară i-a fost Golden Boys Bacău. Deși a avut multe ocazii de a înscrie, prin Costea, Mihalcea și nu numai, formația vâlceană nu a reușit să le valorifice. Oaspeții au marcat o dată în prima repriză și de două ori în partea secundă. Sergiu Matei a realizat hattrick-ul în acest joc și a intrat în cursa pentru titlul de golgheter al turneului.

Boromir a fost condusă cu 2-0. În ultimele minute, pentru a forța măcar egalarea, echipa condusă de Marian Dascălu a jucat fără portar. Robert Pîrvu a redus din diferență, dar ”brutarii” nu au reușit să marcheze și golul 2. Cei care au înscris, în prelungiri, au fost tot adversarii, profitând de faptul că poarta era goală.

Boromir a pierdut, așadar, întâlnirea cu scorul de 3-1, iar pentru a se califica în sferturi are nevoie, în primul rând, de mai multă inspirație și de susținere din partea microbiștilor vâlceni în jocurile de azi, 3 iulie, din grupa C. De la ora 11.00, Laurențiu Nicolaescu și colegii săi vor înfrunta Real Yry Team Iași, iar de la ora 19.00, pe HDS Drobeta Tr. Severin. Ambele jocuri se vor disputa pe Arenele Traian. Vor fi meciuri pe durata întregii zile, atât la Arenele Traian, cât și la Baza Oltenia, din Ostroveni, din cele patru grupe ale Campionatului Național de Minifotbal.