Diverse

Yeliz Ozel i-a încântat deja pe vâlceni

Ozel* turcoaica şi-a găsit deja locul în angrenajul pus la punct de ungurul Peter Kovacs

Fără îndoială, dincolo de faptul că au putut să-şi urmărească pentru prima oară favoritele la lucru, la trei luni după finala Ligii Campionilor cu Viborg HK, spectatorii vâlceni au aşteptat cu sufletul la gură şi apariţia pe teren a turcoaicei Yeliz Ozel, singura achiziţie a campioanei României din această vară. Handbalista pentru care însuşi antrenorul Peter Kovacs a garantat a făcut pur şi simplu spectacol la primele sale meciuri în tricoul Oltchim-lui, impresionând în special prin pasele sale derutante şi prin pătrunderile în stil de mare jucătoare. Yeliz Ozel a înscris cinci goluri (trei în primul meci, două în al doilea joc), dar a contribuit la foarte multe dintre reuşitele coechipierelor sale.

Adina Fiera, doar în tribună

Cele două meciuri pe care Oltchim le-a susţinut săptămâna trecută în compania echipei SCM „U” Craiova au fost urmărite din tribună şi de Adina Fiera, care încă nu s-a hotărât când va reveni pe teren după ce, recent, a pierdut sarcina şi ambele fetiţe pe care trebuia să le nască în acest an. Altfel, joia trecută, în Sala Traian s-a aflat şi Luminiţa Dinu, fostul portar de legendă al handbalului feminin românesc, aceasta fiind însoţită de fetiţa sa, Ştefania, în vârstă de trei luni.

Constantin Roibu a lăudat-o pe Mia Rădoi

La meciul amical de joi, 5 august, primul pe care Oltchim l-a disputat în această pauză competiţională, a ţinut să fie prezent şi Constantin Roibu. Pe lângă faptul că s-a arătat mulţumit de evoluţia handbalistelor pregătite din acest sezon de ungurul Peter Kovacs, managerul general al SC Oltchim SA a fost plăcut impresionat de jocul Miei Rădoi, legitimată acum la SCM „U” Craiova. În glumă, Roibu i-a spus acesteia că ar dori s-o aducă înapoi la Vâlcea, iar răspunsul jucătoarei în vârstă de 43 de ani a fost la fel de haios: „Nu pot să vin, nu mi-am terminat încă junioratul!”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button