Auto-Moto

Volkswagen Milano Taxi EV Concept a fost dezvaluit la Hanovra

DB2010AU00429Noul Volkswagen Milano Taxi EV Concept a fost dezvaluit la Hanover Trade Show si este un potential prototip al urmatoarei generatii de taxiuri ce vor folosi motoare electrice.

Modelul masoara 3.730 mm lungime, 1.660 mm latime si 1.600 mm inaltime si vine cu o singura usa culisanta pentru partea din spate unde vor sta pasagerii, usa ce se deschide invers decat cum eram obisnuiti pana acum.
Volkswagen spune ca noul Milano Taxi poate primi confortabil doi pasageri la partea din spate, locul de langa sofer fiind folosit pentru depozitarea bagajelor, acest lucru ducand intr-adevar la marirea spatiului.
Ce mai gasim la aceasta masina spre deosebire de alte modele?! Un LCD in genul iPad montat alaturi de spatarul scaunului fata, unde pasagerii pot vedea ruta pe care va urma sa mearga taxiul, sau de unde pot modifica temperatura pentru partea din spate a vehiculului. Si soferul beneficiaza de acelasi tip de LCD, de pe care poate regla diversele sisteme ale masinii sau navigatia. Volkswagen Milano Taxi este pus in miscare de un motor electric capabil sa genereze 115 CP, energia venind de la un set de baterii litiu-ion. Modelul cantareste 1.500 kg, poate ajunge la viteze de 119 km/h si are o autonomie de 300 km. Compania sustine ca bateriile pot fi reincarcate intr-o singura ora, la 80% din capacitate.
2013 este anul in care Volkswagen spera ca va introduce pe piata primul model complet electric.

Nurvil Rm.Valcea

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button