Liga IV

Voinţa Orleşti îşi începe pregătirile la finele săptămânii

Voinţa Orleşti îşi va relua pregătirile pentru retur în această săptămână, atunci când jucătorii antrenaţi de Dumitru Tudor şi Alin Dumitrescu vor efectua primele antrenamente. Din câte se pare, echipa primarului Constantin Cârstina s-ar putea întări cu încă doi fotbalişti, unul venit de la Drăgăşani, iar altul de la Măciuca. „Ne bucură faptul că până acum niciun jucător nu şi-a exprimat intenţia să plece de la Voinţa, ci dimpotrivă, sunt şi alţii care vor să vină la Orleşti. Toţi sunt încântaţi de atmosfera de la echipa noastră şi vor să joace în continuare aici”, ne-a spus delegatul Nicon Deaconeasa.

Primarul Constantin Cârstina a stabilit obiectivul pentru retur
* fotbaliştii de la Voinţa Orleşti trebuie să termine campionatul pe locul al doilea în Liga a IV-a

După ce a cochetat mult timp inclusiv cu primul loc în Liga a IV-a, reuşind să ţină în şah, chiar în deplasare, lidera incontestabilă a ierarhiei, Damila Măciuca, meciul direct terminându-se la egalitate (3-3), Voinţa Orleşti a avut parte de un final de tur mai puţin fast. În aceste condiţii, echipa primarului Constantin Cârstina a încheiat prima parte a campionatului doar pe locul al patrulea, la două puncte în spatele Posadei Perişani, care ocupă poziţia secundă, dar la egalitate cu Minerul Berbeşti, echipă aflată pe ultima treaptă a podiumului.
Pentru retur, fotbaliştii de la Voinţa Orleşti vor avea însă ca obiectiv clasarea pe locul secund în Liga a IV-a. Primarul Constantin Cârstina i-a anunţat deja pe jucătorii antrenaţi de Dumitru Tudor şi Alin Dumitrescu care e visul său. „Locul 2 e obiectivul pe care primarul Cârstina l-a trasat echipei pentru retur”, a subliniat Nicon Deaconeasa.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button