Liga IV

Voinţa Orleşti, cea mai „tare” dintre echipele nou-promovate

Cirstina_primar_Orlesti__1_1-121x150• formaţia primarului Cârstina  s-a impus în partida cu Lotru Brezoi, acumulând în total 10 puncte

După desfăşurarea a şapte etape din campionatul Ligii a IV-a, Voinţa Orleşti pare a fi singura dintre cele nou-promovate care nu va tremura în lupta pentru menţinerea în acest eşalon competiţional. Formaţia primarului Constantin Cârstina a acumulat până acum 10 puncte, vinerea trecută câştigând încă un duel (cu scorul de 2-1), în compania celor de la Lotru Brezoi. Pe locul secund, în „clasamentul” celor mai bine cotate nou-promovate, se situează FC Băbeni, cu nouă puncte acumulate.

„Atitudinea adversarilor m-a uimit”

Antrenorul Vasile Grossu ne-a declarat la finele partidei că atitudinea a reprezentat criteriul de diferenţiere între cele două echipe. În timp ce elevii săi au fost deficitari la capitolul determinare, adversarii au radiat tot meciul din acest punct de vedere. „Voinţa a câştigat pe merit acest meci. După cum am mai spus, atitudinea faţă de fotbal reprezintă cel puţin 50 la sută dintr-o victorie. Adversarii au jucat cu o dăruire ieşită din comun, luptând cu stoicism pentru a nu pierde niciun balon. Am rămas impresionat de faptul că unii jucători din tabăra Voinţei Orleşti au terminat meciul în teren, deşi erau accidentaţi şi acuzau dureri. Acesta este în fond spiritul de câştigător. Să lupţi şi mai mult atunci când poţi mai puţin, să nu te dai bătut. Echipa mea e valoroasă, dar duce lipsă de atitudine”, ne-a spus antrenorul Vasile Grossu.

„Mi-a fost frică de Brezoi”

„Sincer, mi-a fost frică de cei din Brezoi, pentru că au reuşit mai mereu să surprindă chiar şi cele mai în formă echipe. Urmează încă două meciuri: cu Damila Măciuca şi Progresul Măldăreşti. Sunt convins că vom mai pierde multe partide până la finalul campionatului. Până acum, singura noastră sincopă s-a înregistrat în meciul cu Olteţul Bălceşti”, ne-a declarat primarul Constantin Cârstina.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button