Liga IV

Voica şi Frunză au adus în Treapt primele trei puncte

Părăsită în această vară de doi dintre cei mai prolifici atacanţi ai Ligii a IV-a (Răzvan Milosteanu şi Robert Gherghe), Flacăra Horezu nu pare să fi fost afectată prea mult, dacă luăm în calcul rezultatul consemnat în compania Minerului Berbeşti. Trupa lui Vicenţiu Marinescu a reuşit, în Treapt, prima victorie din noul campionat, scor 2-1, prin golurile lui Voica (un şut de pe la 18 metri) şi Voicu (de pe la colţul lui 16 metri, sub transversală).

Vasile Ilinca: „Dacă vom juca tot aşa, suntem candidaţi la retrogradare”

Vasile Ilinca a criticat dur evoluţia elevilor săi, susţinând că, sâmbătă, 28 august, a fost, timp de o oră şi jumătate, martorului uneia dintre cele mai lamentabile prestaţii de când e antrenor în Berbeşti. „Am fost extrem de slabi. Aşa ceva mai rar am văzut din partea echipei. În atac, n-am mişcat deloc. Am fost morţi. Per ansamblu, am fost de râsul lumii, nişte simpli candidaţi la retrogradare. În meciul ăsta, câţiva jucători de-ai mei au fost pe lângă. N-am mai văzut aşa ceva”, a precizat Ilinca după prima înfrângere din noul sezon.

Ionuţ Vladu, căpitanul echipei din Berbeşti: „Am luat două goluri de toată jena”

Ionuţ Vladu, căpitanul echipei din Berbeşti susţine că, după un meci de genul celui desfăşurat la Horezu, îi vine să se lase de fotbal. În plus, acesta e de părere că întreaga echipă a evoluat slab. „Cred că meciul trebuie să-l câştigăm printr-un joc mai intens pe laterale. Asta e, suntem nişte proşti. Ne asumăm vina. După un astfel de meci mai că îţi vine să te laşi de fotbal. Nu ne-a mers nimic la Horezu, am fost de cascadorii râsului. Ne cerem scuze faţă de antrenor pentru cum am jucat. Domnul Ilinca se zbate mereu să ne înveţe cum să stăm în teren, dar noi am dat-o în bară”, a punctat Ionuţ Vladu, liderul formaţiei din Berbeşti. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button