Acasă Politica Virgil Pîrvulescu: „Un grup de firme din Italia va investi în Râmnicu...

Virgil Pîrvulescu: „Un grup de firme din Italia va investi în Râmnicu Vâlcea, după 27 septembrie”

224
0

Virgil Pîrvulescu s-a întâlnit zilele trecute cu mai mulţi investitori italieni, care şi-au exprimat dorinţa de a deschide fabrici în Râmnicu Vâlcea. Oamenii de afaceri din Italia au fost de acord să respecte condiţiile propuse de candidatul PNL, în schimbul facilităţilor fiscale oferite.

„Ne-am întâlnit online cu reprezentanţii Confindustria Sardegna, o entitate care reuneşte 350 de investitori din Italia, care acţionează în domenii diverse precum industria IT, prelucrarea lemnului, transport, turism, industrie alimentară şi multe altele. Am discutat despre relaţia economică pe care o vom dezvolta după data de 27 septembrie în Râmnicu Vâlcea. Mai multe firme şi-au exprimat dorinţa de a investi la noi în oraş. Îi vom ajuta pe aceşti antreprenori prin oferirea unor facilităţi fiscale, precum chirii minimale ale terenurilor şi scutirea de la plata impozitului pe clădiri pe o perioadă de şapte ani. În schimb, investitorii vor respecta măsurile propuse de noi.”, susţine Pîrvulescu.
Liberalul consideră că investitorii au ocolit până acum oraşul Râmnicu Vâlcea din cauza lipsei de profesionalism a actualei administraţie publică locală şi din cauza unor interese personale ale domnului Gutău.

„Cine afirmă că Primăria nu este direct responsabilă de atragerea investitorilor dă dovadă, de fapt, de lipsă de viziune şi de interes faţă de bunăstarea cetăţenilor. Pirelli de ce nu şi-a mai deschis fabrică la noi în oraş? De ce investitorii au ocolit oraşul nostru? Pe actualul primar nu-l interesează faptul că cetăţenii oraşului muncesc pe salariul minim pe economie sau că tinerii absolvenţi nu-şi găsesc locuri de muncă. Domnul Gutău este interesat doar de propria persoană şi de acoliţii săi. Din acest motiv nu se doreşte atragerea investitorilor la noi. Gutău vrea ca Râmnicu Vâlcea să rămână sărac. Noi vom schimba acest lucru, imediat după alegeri, drept dovadă că purtăm deja discuţii cu investitori, care vor dezvolta oraşul nostru drag din punct de vedere economic.”, conchide Virgil Pîrvulescu.

Comandat de Partidul Naţional Liberal / Realizat de SC VILSPOPRESS SRL / Cod Unic de Identificare AEP 21200012