Acasă Liga III Viitorul Dăești a câștigat ultimul amical din pauza competițională

Viitorul Dăești a câștigat ultimul amical din pauza competițională

478
0

Vineri, 5 martie, la Călimănești, Viitorul Dăești a disputat ultimul meci amical din pauza competițională. Formația pregătită de Adi Popa, Marian Deaconescu și Cristi Munteanu a jucat cu Unirea Bascov. Partida s-a încheiat la scorul de 1-0 în favoarea vâlcenilor. Singurul gol al meciului l-a marcat George Neacșu, în debutul părții secunde.

A fost un un joc bun. Am întâlnit un adversar preocupat să joace fotbal. Ne bucurăm că și de această dată băieții s-au implicat, au avut atitudine, au depus efort mare. În afara golului, am mai avut ocazii, dar și adversarii. Una peste alta, consider că am început să căpătăm ritm pentru campionat. Suntem pe drumul cel bun. Sperăm ca pregătirea de iarnă să ne ajute în meciurile oficiale”, a spus Adi Popa, antrenorul dăeștenilor, după ultimul test înaintea meciului din 13 martie, cu Flacăra Horezu.

Popa nu a jucat în partida cu Unirea Bascov din cauza unor probleme la gambă. De asemenea, au mai absentat, tot din motive medicale, Sebi Preda și Ciprian Talpoș. Toți jucătorii indisponibili pentru acest meci sunt așteptați să revină la antrenamente săptămâna viitoare.

În primul ”11” al Viitorului în partida cu argeșenii s-au regăsit: A. Marinoiu – Vasile, Munteanu, Samson, Mocioacă, Iordache, Precup, Pîrvu, Costea, Neacșu și Georgescu. La gruparea din Fedeleșoiu a debutat și portarul Bogdan Eftimie, care s-a despărțit de Flacăra Horezu în această săptămână. Au mai jucat în meciul de la Călimănești: Pufu, Deaconescu, Bărbuți, Roșianu, Rizea, Bicuschi, Bunescu și Popolan.

Pentru Viitorul Dăești amicalul cu Bascov a fost al cincilea test din pauza competițională. Formația pregătită de Popa, Deaconescu și Munteanu a mai jucat cu Pandurii Tg. Jiu (1-1), Sparta Rm. Vâlcea (4-2), Minerul Costești (1-2) și Vedița Colonești (2-1).