Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga V

Victoria Frânceşti – Viitorul Buneşti 1-1

Doar o săptămână a ţinut minunea

* Adi Vochescu şi compania au cedat primul loc, ca urmare a remizei consemnate pe teren propriu

Cu doar trei etape înainte de final, campionatul în Seria a III-a de la „Onoare” este asemeni unui butoi cu pulbere, gata să explodeze. Patru echipe: Măgura Slătioara, Unirea Tomşani, Victoria Frânceşti şi Viitorul Buneşti luptă pentru supremaţie şi, implicit, pentru dreptul de  a juca din vară în Liga a IV-a. După ce reuşise în urmă cu o săptămână să devină lidera grupei, echipa lui Nicu Strâmbeanu nu a mai reuşit să-şi conserve avantajul fragil, remizând pe teren propriu, scor 1-1 şi predând prima treaptă a podiumului celor de la Măgura Slătioara.
„Mi-e ciudă că nu am reuşit mai mult împotriva celor de la Viitorul Buneşti. Am avut tot meciul în mână, dar lipsa de concentrare a băieţilor a cântărit enorm. În timp ce noi am avut şase ocazii clare de gol şi am înscris doar o dată, adversarii au marcat din singura ocazie de gol pe care au avut-o pe poartă. La noi, Adi Vochescu a fost de trei ori în situaţie de singur cu portarul, dar nu a reuşit s-o bage în poartă. Ratările se răzbună de cele mai multe ori. Trebuie să ne concentrăm mai mult pentru a ne îndeplini obiectivul. Campionatul încă se mai joacă”, s-a exprimat antrenorul Nicu Strâmbeanu.
Ar mai fi de menţionat că Viitorul Buneşti se poate mândri cu performanţa de a reuşi în urmă cu două runde s-o detroneze şi pe Unirea Tomşani. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button