Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Viceprimarul Cosmin Constantinescu, plătit din bani publici pentru a se ocupa de câini

Aşa cum era de aşteptat, viceprimarul dalmaţian Cosmin Constantinescu taie frunză la câini şi la propriu şi la figurat. Altfel spus, nu face mai nimic prin primărie.
Fie Cosmin Constantinescu habar nu are ce înseamnă actul administrativ, fie Romeo Rădulescu şi Eusebiu Veţeleanu au decis să preia sarcinile cele mai serioase din cadrul instituţiei. Primarul Romeo Rădulescu a mărturisit, săptămâna trecută, că activităţile şi responsabilităţile lui Cosmin Constantinescu sunt câinii şi sesizările venite pe partea de urbanism, stârnind râsul curcilor. Care va să zică, activitatea lui Cosmin în funcţia de viceprimar nu diferă aproape deloc de cea de consilier local, postură din care acesta cu greu şi-a făcut simţită prezenţa la şedinţele ordinare. Cu toate acestea, democrat liberalul este plătit din bani publici, deşi este văzut mai des pe la sala de fitness decât la biroul sau printre râmniceni. El a fost lăsat în funcţie deşi se afla într-o stare crasă de incompatibilitate, tatăl său având afaceri grele cu Primăria Râmnicului. Chiar dacă a avut ceva timp la dispoziţie să înveţe cu ce se mănâncă administraţia, se pare că primarul Rădulescu nu a avut atât de multă încredere în colegul său pentru a-i da pe mână probleme mai importante de rezolvat decât nişte banale sesizări în domeniul urbanismului sau, cum spuneam, legate de urmăritul câinilor comunitari.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button