Politica

Veţeleanu i-a luat „maul” lui Rădulescu

VeteleanuPrimarul Romeo Rădulescu s-a certat foarte rău cu Eusebiu Veţeleanu. Sau invers. Încă este neclar. Cert este că cei doi nu-şi mai vorbesc deloc, iar între birourile lor, de câteva săptămâni, parcă s-a ridicat un zid impenetrabil.
Comunicarea aproape că nu se mai face nici prin intermediul secretarelor, ceea ce ne face să credem că este vorba despre ceva grav şi cu repercusiuni serioase asupra comunităţii.
Este posibil ca Romeo Rădulescu să fie pur şi simplu invidios pe Eusebiu Veţeleanu pentru că acesta din urmă creşte constant în popularitate, în timp ce el scade ameninţător. Pe de altă parte, tot mai mulţi politicieni şi oameni simpli sunt de părere că actualul viceprimar ar fi fost mult mai potrivit pentru a continua proiectele lui Mircia Gutău. Evident că toate aceste lucruri au ajuns şi la urechile edilului şef, căruia i-au picat greu la stomac. Veţeleanu a câştigat teren chiar şi în interiorul organizaţiei municipale a PD-L. Deşi nu s-a auzit că ar fi uneltit pe la spate împotriva lui Romeo Rădulescu, el este văzut de colegii săi de partid ca adevăratul lider al filialei.
Se aude că Romeo Rădulescu ar fi încercat să scape de această problemă de imagine şi autoritate, băgându-l la înaintare, în acest joc al puterii, pe Cosmin Constantinescu. Însă, toată strădania sa de a-l promova pe acesta a dat greş. Nimic în afară de ieşirile la terasele din oraş nu se leagă eficient între ei.
În aceste condiţii, se presupune că Romeo Rădulescu va încerca să-l izoleze pe Veţeleanu folosind alte tehnici. Adică, îl poate pune să răspundă de cele mai lipsite de importanţă domenii. Dar va putea oare să-i paseze cu succes celuilalt viceprimar sarcinile grele? La cum îl arată faţa, ar fi puţin probabil. În plus, potrivit bârfelor, Constantinescu n-are nici prea multă carte, în liceu, spre exemplu, el fiind unul dintre elevii nu slabi, ci foarte slabi. Nu credeţi? Verificaţi catalogul!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button