BaschetAlte sporturi

Vești extraordinare de la CS Vâlcea 1924! Doru Moise revine în baschet! Echipa de primă ligă și-a anunțat și noul antrenor! Vine din Spania

Săptămâna aceasta, vești extraordinare au venit dinspre clubul CS Vâlcea 1924. Vizează baschetul, care trece, astfel, la un nou nivel. După menținerea în prima ligă, obiectivul pentru viitorul sezon va fi și mai îndrăzneâ, o clasare în primele opt formații ale țării. Nu e imposibil cu mutările care au fost făcute deja.

Conducerea CS Vâlcea a dat o adevărată lovitură de imagine. L-a readus alături de baschetul vâlcean pe unul dintre oamenii de care se leagă trecutul glorios. Doru Moise a fost cooptat în noul proiect. Hristu Șapera va rămâne alături de ”haită”, dar în postura de director tehnic.

”Doi ani de succes. Doi ani de emoții. Acum doi ani începeam construcția secției de baschet cu Hristu Șapera. Am crezut într-o construcție pe termen lung și în proiectul de dezvoltare al Academiei noastre. Pas cu pas, rezultatele au început să apară. Trecerea lui Hristu Șapera pe poziția de director tehnic e o mutare firească, care întărește clubul pe toate categoriile de vârstă. Nu uităm nici experiența adusă de Cătălin Nazîru și Victor David, ambii regăsindu-se și anul viitor în staff-ul nostru. Lovitură de imagine și de știință este aducerea lui Doru Moise în clubul nostru. După atâția ani, revenirea maestrului ne bucură enorm. Și nu ne vom opri aici! Cu obiectiv nou, primele opt, cu echipă întărită, vrem să facem performanță! Și vom face! Luptă Vâlcea!”, a transmis CS Vâlcea.

Nu a fost, așadar, singura noutate. CS Vâlcea s-a mișcat rapid și și-a adus un antrenor cu un CV impresionant, din Spania.

”CS Vâlcea 1924 are un nou antrenor principal al echipei de baschet. Arturo Alvarez este cel mai titrat antrenor spaniol, venit în Liga Națională de Baschet Masculin. Arturo a fost antrenor principal în Portugalia, la Benfica Lisabona, selecționerul Paraguay atât la masculin, cât și la feminin, precum și la o serie de echipe spaniole din a doua divizie, inclusiv la echipa internaționalului român Emanuel Cățe, CB Prat. Ca secund al lui Pablo Laso (Bayern München, Real Madrid), la începutul carierei, timp de trei ani la San Sebastian și Alberta Cantabria și al lui Dusko Ivanovic la Steaua Roșie Belgrad, anul acesta, Arturo are experiența celor mai mari competiții din Europa.  Aducerea lui se înscrie în obiectivul pe care CS Vâlcea 1924, beneficiind de un sprijin considerabil din partea Președintelui Consiliul Judeţean Vâlcea, Constantin Radulescu, și-l propune pentru anul viitor, clasarea în primele opt echipe. De asemenea, la nivelul juniorilor, se vor continua învestițiile în acord cu rezultatele excelente din acest an. Bienvenido a nuestra manada! Haita merge înainte!”, a anunțat clubul susținut de Consiliul Județean.

Articole Similare

Back to top button