Diverse

Vâlceanca Adela Popescu s-a despărţit de iubit

Adela Popescu a dezvăluit, săptămâna trecută, că s-a despărţit de Marius Kalmar, prietenul lui Cristi Chivu. Vâlceanca, născută în comuna Şuşani, spune însă că nu se simte singură. De altfel, ea a făcut faţă în viaţă unor momente mult mai apăsătoare, cum ar fi sfârşitul relaţiei cu Dan Bordeianu, cel despre care până acum 3 ani şi jumătate se spunea că ar fi sufletul ei pereche.
„Că m-am despărţit de iubit este adevărat. Că sunt singură nu este adevărat. N-am fost niciodată. N-am pe altcineva, dar am un program foarte încărcat, particip la Dansez pentru tine…”, a declarat Adela Popescu, sugerând că are în jur foarte multă lume şi că nu suferă. Nici nu e de mirare, pentru că, potrivit zvonurilor, ea ar fi pus punct relaţiei. Motivul: n-ar mai fi avut timp pentru iubit.
După cum probabil ştiţi, vedeta are foarte multe proiecte în această perioadă. Adela Popescu va participa în noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, de la Pro TV, unde va concura cu Paula Seling, Jorge, Răzvan Fodor, Nicola, dar şi cu alte nume grele din showbizul românesc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button