Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga V

Unirea Tomşani a câştigat Cupa „Fagurele de Aur”

* competiţia cu caracter amical a avut loc sâmbătă, 19 iunie, în comuna primarului Dumitru Pearcu, şi a adunat la start patru echipe, toate din Liga a V-a

La finele săptămânii trecute, mai precis sâmbătă, 19 iunie, pe terenul de fotbal din Foleştii de Sus (Tomşani), a avut loc Cupa „Fagurele de aur” la fotbal, o competiţie cu caracter amical, la startul căreia au fost prezente patru echipe din zona Horezu, care evoluează de regulă în Liga a V-a. Astfel, în afara celor două echipe din comuna primarului Dumitru Pearcu, Unirea Tomşani şi Viitorul Foleşti, au mai participat  formaţiile Măgura Slătioara şi Sportul Genuneni.
Primul loc la acest turneu a fost câştigat de Unirea Tomşani, care a învins în ambele meciuri jucate: cu 3-1 pe Sportul Genuneni (în semifinale) şi cu 4-2 pe Viitorul Foleşti (în finală). La sfârşitul competiţiei, organizatorii turneului au oferit plachete, medalii şi diplome echipelor participante. Primarul Pearcu a ţinut să mulţumească preşedintelui AJSPT Vâlcea, Constantin Vlaşcu, pentru implicarea avută la ediţia din acest an a Cupei „Fagurele de Aur”.

Cupa „Fagurele de Aur”, Sâmbătă, 19 iunie

Semifinale
Unirea Tomşani – Sportul Genuneni        3-1
Viitorul Foleşti – Măgura Slătioara        4-3

Finala
Unirea Tomşani – Viitorul Foleşti        4-2

Clasament
1. Unirea Tomşani
2. Viitorul Foleşti
3. Măgura Slătioara
4. Sportul Genuneni

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button