Liga IV

Unirea Păuşeşti Măglaşi se va întări în iarnă

* echipa clasată pe ultimul loc în Liga a IV-a nu a renunţat încă la lupta pentru evitarea retrogradării

Deşi nu au acumulat decât 3 puncte în 17 etape (singurul succes fiind obţinut într-o frumoasă zi de miercuri, 8 septembrie, în deplasare, la FC Băbeni, cu scorul de 6-5), fotbaliştii de la Unirea Păuşeşti Măglaşi şi-au atras, în dese rânduri, remarci pozitive din partea celor care i-au văzut jucând. Astfel, rămâne de neuitat duelul cu Damila Măciuca (din etapa a 3-a), pe care echipa de lângă Râmnic a pierdut-o cu 2-4, la finele unui meci controversat, după ce scorul era 2-2 la pauză.
În ultima rundă din tur, la Zătreni, s-a repetat oarecum istoria din septembrie, de la Băbeni, acolo unde fotbaliştii din comuna primarului Alexandru Dediu au izbutit să se impună. Şi de această s-au marcat tot 11 goluri, însă cele mai multe au fost reuşite de echipa adversă, adică de Olteţul Zătreni, care s-a impus cu 7-4. Chiar şi în aceste condiţii, Unirea Păuşeşti Măglaşi a părăsit terenul cu fruntea sus, evoluţia fiind de-a dreptul admirabilă.
La final de tur, vicepreşedintele Petre Brănescu afirmă că experienţa acumulată în aceste prime 17 etape ale sezonului îi va ajuta pe jucătorii de la Unirea Păuşeşti Măglaşi să se comporte cât mai bine în retur. „Prin prisma rezultatelor pe care le-am înregistrat în tur, nu suntem mulţumiţi, dar având în vedere că ne aflăm doar la al doilea an de existenţă, cred că parcursul mai slab este pe deplin justificat. Pentru retur, vom lua câteva măsuri de revigorare a echipei, în special prin întărirea lotului de jucători. Chiar dacă ocupăm în acest moment ultimul loc în clasament, nu renunţăm la luptă, ci dimpotrivă, ne vom bate pentru salvarea de la retrogradare până la final”, ne-a spus Brănescu. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button