Liga II

UNIREA ALBA IULIA – CSM RM. VÂLCEA 1-1

CSMIstoria s-a repetat!

* CSM nu a pierdut nici de această dată în faţa echipei Unirea Alba Iulia, păstrându-şi invicibilitatea care datează de la înfiinţarea clubului din Zăvoi, mai precis din 2004

CSM Rm. Vâlcea şi-a îndeplinit obiectivul cu care a plecat la drum la Alba Iulia, reuşind să câştige un punct din duelul cu Unirea, echipă care a evoluat anul trecut în Liga I. Jucătorii antrenaţi de Sorin Bucuroaia şi Dumitru Teleşpan au respectat astfel tradiţia şi nu au pierdut nici de această dată în oraşul Marii Uniri. CSM a bifat cel de-al patrulea meci consecutiv fără înfrângere, vâlcenii suferind ultimul eşec în urmă cu şase săptămâni, mai precis pe 24 septembrie, la Mioveni (0-1).

Vasile a marcat singurul gol al vâlcenilor la Alba Iulia

Cu un nou antrenor pe banca tehnică, Adrian Himchinschi, acesta înlocuindu-l pe Marius Baciu, care şi-a dat demisia chiar săptămâna trecută, Unirea Alba Iulia a încercat să obţină victoria, dar nici vâlcenii nu s-au lăsat mai prejos. Echipa gazdă a deschis scorul în minutul 20, prin căpitanul Călin Cristea, care a profitat de erorile în lanţ ale fundaşilor CSM-ului şi a înscris cu un şut din întoarcere de la 5 metri, după o centrare a lui Silviu Mureşan (1-0). Replica elevilor lui Bucuroaia nu a întârziat să apară, iar peste şase minute vâlcenii au restabilit egalitatea, prin Constantin Vasile, care l-a învins pe portarul Rotaru cu un şut plasat, din interiorul careului de 16 metri (1-1), tânărul mijlocaş marcând astfel primul său gol pentru CSM.

Unirea a încheiat meciul în inferioritate numerică

Până la finele partidei, deşi ocazii au mai apărut la ambele porţi, niciuna dintre echipe nu a mai izbutit să spargă lacătul defensivei adverse. Vâlcenii au avut avantajul de a evolua în ultimele minute de joc cu un jucător în plus pe teren, după ce chiar căpitanul echipei din Alba Iulia, Călin Cristea, a fost eliminat în minutul 83 de arbitrul de centru al partidei, Cristina Dorcioman, pentru cumul de cartonaşe galbene.
Au evoluat pentru CSM Rm. Vâlcea: Tufişi – Tomozei, Posteucă(73’ N. Diţă), Kutlacik, Fl. Sandu – I. Popescu (46’ Cr. Bratu), C. Vasile, M. Mitu, Ad. Ganea – D. Balauru, M. Rădulescu (76’ B. Geantă).

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button