AdministratieSocial

Un secol de viață, la Păușești Măglași! Primarul Alexandru Dediu a premiat o nouă locuitoare care a atins venerabila vârstă de 100 de ani

Marți, 12 martie, a fost o zi specială pentru comunitatea din Păușești Măglași! O altă locuitoare a atins pragul venerabilei vârste de 100 de ani. Gheorghița Viorean, din Vlăduceni, a intrat în clubul celor mai longevivi locuitori, motiv pentru reprezentanții administrației publice locale să-i fie alături. Primarul Alexandru Dediu a felicitat-o cu prilejul împlinirii unui secol de viață. I-a oferit diploma ”Vârsta de Aur”, flori, un tort, dar și un premiu în valoare de 1000 lei. ”Ne bucurăm că mai sunt printre noi astfel de oameni, care au făcut ceva pentru localitate, pentru copii și nepoți. Tanti Gheorghița a fost stimată, cinstită, a iubit corectitudinea, a muncit, iar Dumnezeu a răsplătit-o. Îi dorim multă sănătate, închinăm un pahar de șampanie în cinstea dumneaei, îi felicităm pe copiii și nepoții care au grijă de ea și ne dorim să-i putem fi alături și la următoarea aniversare. Este al șaselea om din Păușești Măglași pe care îl serbăm, în ultimii 15 ani, de când sunt eu primar, cu prilejul atingerii vârstei de 100 de ani de viață. Se pare că știm secretul longevității. Îi invităm și pe alții să se mute la Păușești Măglași, că la noi se trăiește mult datorită zonei, a aerului curat, de calitate și condițiilor decente”, a transmis primarul.

Tanti Gheorghița are o familie mare. A avut cinci copii, toți băieți. Doi dintre ei au fost gemeni. Pe unul l-a pierdut. Cel mic are 65 de ani. Ticuță Viorean și fiica acestuia sunt cei care o îngrijesc pe tanti Gheorghița, ajunsă la cea de-a 100-a primăvară a vieții. Gheorghița Viorean se mai bucură de 14 nepoți și cam tot atâția strănepoți.

Articole Similare

Back to top button