Acasă Liga V Un jucător de la Păstorul Vaideeni a salvat viața unui tânăr care...

Un jucător de la Păstorul Vaideeni a salvat viața unui tânăr care voia să se sinucidă

844
0

Un tânăr de 27 de ani din orașul Novaci, județul Gorj, decepționat în dragoste, a încercat să-și pună capăt zilelor. Locuia la mama sa din comuna Bumbești-Pițic. Aceasta a fost și cea care a anunțat Poliția că este posibil ca fiul său să fie în pericol. S-a constatat că a avut dreptate. Tânărul a fost găsit în podul unei anexe, ștrangulat cu o sfoară. Din fericire, polițiștii au ajuns la timp și i-au salvat viața. Echipa operativă a fost formată din comisarul șef Daniel Popescu și inspectorul de poliție Cosmin Cioranu. Întreaga desfășurare a operațiunii a fost relatată și pe contul de facebook al Corpului Național al Polițiștilor.

”𝐂𝐮𝐦 𝐩𝐨𝐭𝐢 𝐢̂𝐧𝐜𝐡𝐞𝐢𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐨𝐬 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥, 𝐝𝐞𝐜â𝐭 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚̂𝐧𝐝 𝐨 𝐯𝐢𝐚𝐭̗𝐚̆!?

Este aproape ora 16.00, te pregătești să închei programul, când un telefon te pune pe jar. Un tânăr de 27 ani din localitate ar fi dispărut de acasă. Imediat dai alarma colegilor și încep verificările. Informațiile nu încetează să apară și toate converg spre o tentativă de suicid din cauza unei decepții în dragoste. În aceste momente clipele sunt numărate, contează rapiditatea, flerul și experiența. Căutările făcute cu operativitate de toți colegii au dat rezultate, iar echipa formată din comisarul șef de poliție Popescu Daniel și inspectorul de poliție Cioranu Cosmin, din cadrul Poliției Orașului Novaci, l-au gasit pe tânăr în podul unei anexe, zbătându-se între viață și moarte, ștrangulat cu o sfoară. Cei doi polițiști au tăiat de îndată sfoară și i-au acordat primul ajutor medical și totodată au solicitat prezența ambulanței pentru îngrijiri medicale de specialitate. Din fericire tânarul a supravietuit! Te uiți la ceas: 18.00! Dar ce mai contează când știi că ai mai salvat o viață?𝐅𝐞𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚̆𝐫𝐢 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐨𝐬̗𝐭𝐫𝐢 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐏𝐨𝐩𝐞𝐬𝐜𝐮 𝐬̗𝐢 𝐂𝐨𝐬𝐦𝐢𝐧 𝐂𝐢𝐨𝐫𝐚𝐧𝐮. E𝐢 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐞𝐫𝐨𝐢𝐢 𝐧𝐨𝐬̗𝐭𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐳𝐢”, a postat Corpul Național al Polițiștilor.

Trebuie menționat că unul dintre cei doi salvatori este și sportiv. Este vorba despre Cosmin Cioranu. Acesta joacă fotbal pentru echipa de Liga a V-a vâlceană Păstorul Vaideeni.