Liga IV

Trupa lui Mangalagiu a revenit în staţiune

* Adrian Mitrea şi camarazii au debutat cu o remiză pe stadionul din Călimăneşti

În primul meci oficial din cadrul noii ediţii a Ligii a IV-a, Cozia Călimăneşti a obţinut un rezultat de egalitate (4-4), împotriva CSM-ului din Drăgăşani. Echipa lui Gabriel Mangalagiu a susţinut partida pe stadionul din Călimăneşti, acolo unde va disputa toate meciurile de pe teren propriu în acest sezon. În momentul actual, oraşul administrat de primarul Ilie Amuzan şi viceprimarul Vasile Scîrlea dispune de una dintre cele mai bune baze sportive din judeţ, un merit deosebit la această investiţie avându-l şi Ion Tudorică, preşedintele echipei Cozia Călimăneşti.
Gabriel Mangalagiu a pus eşecul din partida cu „municipalii” pe seama erorilor produse în compartimentul defensiv. „Am marcat de patru ori, dar am primit tot atâtea goluri, iar asta înseamnă că ceva nu merge pe linia de fund. Acolo va trebui să mai lucrăm şi să mai aducem jucători. În acest meci, am folosit şi câţiva copii care au câştigat campionatul de juniori A1 la Liga a IV-a. Per ansamblu, sunt mulţumit de ceea ce au demonstrat, mai ales că ei au doar 17-18 ani. E bine pentru noi că ne-am întors acasă, pentru că publicul din Călimăneşti are posibilitatea de a ne vedea în acţiune. Până la urmă, spectacolul aduce publicul la stadion, iar echipa trebuie să facă demonstraţia unui fotbal de calitate”, a menţionat antrenorul Gabriel Mangalagiu.

Marin Nicolae, antrenorul echipei din Drăgăşani: „Trebuie să ne recăpătăm gloria de odinioară”

„Financiar, am rămas o echipă fără pretenţii, dar asta nu înseamnă că vom fi ciuca bătăilor în campionat. Sunt bucuros că domnul doctor Alin Pavelescu nu a renunţat să ne susţină, iar asta înseamnă mult pentru noi. Comparativ cu sezonul trecut, acum sunt multe lucruri schimbate la Drăgăşani. Au plecat mai mulţi oameni de bază de la echipă, dar asta nu ne-a slăbit în mod neapărat. Încercăm să ne adaptăm situaţiei şi să redevenim ceea ce am fost odinioară, adică o forţă care făcea legea în Liga a IV-a a precizat Marin Nicolae, antrenorul CSM-ului din Drăgăşani.

Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button