Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Trupa edilului Constantin Niţu a mai bifat o victorie

Milosteanu şi compania s-au impus în runda precedentă cu 3-2 în cadrul partidei susţinute pe teren propriu în compania „municipalilor” din Drăgăşani.

Despre duelul cu echipa din oraşului viilor, Vicenţiu Marinescu ne-a spus că a întâlnit cea mai puternică echipă care activează în campionat: „Noi nu ne-am mai creat ocazii ca de obicei, dar am băgat-o în poartă de fiecare dată când a trebuit. Aş dori să remarc jocul ordonat şi tehnic al adversarilor din Drăgăşani, care m-au impresionat frumos la Horezu. CSM-ul e, din ce-am văzut până acum, cea mai bună din Liga a IV-a”, ne-a spus Vicenţiu Marinescu. În tabăra adversă, sponsorul Iulian Zamfir apreciază că jucătorii săi au avut, din nou, meciul la discreţie, doar că nu au reuşit să valorifice ocaziile: „Cu excepţia golului, Flacăra a avut prima ocazie mare în minutul 75. Noi am avut în prima repriză patru ocazii în situaţie de singur cu portarul. După ce am egalat, ei ne-au mai dat două goluri din două faze fixe. Cam atât a avut Flacăra. Meciul trebuia câştigat, dar asta a fost să fie”. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button